Cześć i czołem wszystkim
Jak dzisiejsza pogoda? U mnie troszkę słonka wyszło, więc od razu lepiej. W dodatku jutro piątek, czyli mój ulubiony dzień tygodnia, no i......

bliżej projektu
Małgoniu wyślę PW

, warto zajrzeć, bo na prawdę mają piękne rzeczy
Kasiu policjant był
ludzki i co najważniejsze bezinteresowny. Daaaawno już mnie nie zatrzymali, więc praktyki nie mam, ale kilka razy mi się trafiło i nie koniecznie zawsze było sympatycznie. Nie znoszę służbistów, oczywiście za ciężkie wykroczenia jak najbardziej kara się należy, ale ja? Nikomu nie wadzę, nic złego nie robię, uczciwa jestem do bólu. Nie zauważyłam, że mi światło padło w jednej lampie i trójkąta nie miałam

Jutro napiszę co
piszczy w sprawie projektu

, to będzie pierwsza konkretna rozmowa.
Moniu złota myśl

mój M też się do niej stosuje

Kiedyś mi powiedział i to już pisałam, że on jest szczęśliwy jak my jesteśmy obok i jesteśmy szczęśliwe-jemu więcej nic nie potrzeba. Co prawda zavetował ostatnio malowanie wszystkiego na biało. W przedpokoju przemalowałam drzwiczki od
machiny domowej, czyli korków i półkę pod nimi. Stwierdził, że za biało. Kurde sama sobie strzeliłam gola, bo jakbym zostawiła wszystko do wyjazdu, to by nic nie powiedział i musiał z tym żyć:roll:. Doszliśmy już do porozumienia, więc nie jest źle, ale nie do końca po mojemu.
Ciesz się, że takiego sklepu nie masz, ja mam zawsze jakiś w zanadrzu, jeden obok Kasi Magenty, więc rowerem dojeżdżam w 15 min

Ogrodniczymi jestem otoczona z każdej strony.., jaką drogą nie pojadę tam
ogrodnik 
Hihi jak w horrorze
Zaciekawiły mnie ostatnio takie mini konstrukcje ogrodów. Mam chetkę spróbować zrobić coś takiego w skrzyni