A witam Michale ,witam dopełnimy ten wątek treścią to i nowy powstanie bo ten miał mieć inne przeznaczenie ale wyszło inaczejale można tu wklejać swoje nowinki i zdjęcia ile to woli bo taki jest ten wątek "podziel się z nami " więc jak tylko coś jest ciekawego,wesołego można pisać na różniaste tematy nie jest tylko dla mnie ale dla wszystkich więc zapraszam.
Cześć Renatko właśnie wróciłam z pracy i przy posiłku troszkę popiszę wiem to nie pora na posiłek ale taką mam robotę że ostatnio był obiad o 14 a do tej pory orkiestra gra. ,ale nie o tym miało być. Renatko wiem że masz zajęcie ale może uda ci sie wyrwać na spotkanko do Przemyśla o ile ustalą jakiś termin.Byłoby fajnie przecież ci się należy.
Coś tam zamówiłam na forum wymiana nasion ale nie wiem do końca czy jestem zaakceptowana bo jakoś nie całkiem dobrze wysłałam kopertę i zamieszanie tam jak nie wiem mają dużo pracy a jak przyjdą to dobrze jak nie to trudno.Raczej w tym roku kupię parę krzaczków .Kurcze postałam trochę przy kuchni i jestem padnięta nie wiem co jest ale okropnie się męczę przy gotowaniu. Muszą troszkę odpocząć i znowu bo jutro cały dzień w pracy i drodze.
Anuś ja nawet nie wiem że takie kolorki pelargonii istnieją ale poszperam o ile zapamiętam nazwę.Najlepiej zapiszę w tym roku zostaje mi wszystko kupić nic nie nasadziłam na rozmnożenie.
Witaj Becia ,witaj Ania sorki że późno ale wczoraj wróciłam skonana około północy a dzisiaj skoro świt rajd miedzy garami i teraz jest chwila przerwy.Becia ja też tak czasem tylko w nocy pisuję tak już jest u zapracowanych.
Aniu z pelaśkami to różnie bywa czasami szybko załapią i nie trzeba w wodzie trzymać tylko ukorzeniacz i gleba a czasami korzonki w wodzie dostaną i tak potem nie chcą jakoś fajnie rosnąć ale nie zawsze jest źle były czasy że mi fajnie rosły może u ciebie taki czas na nie przyjdzie powodzenia.