dziękuję za miłe , krzepiące słowa

..pochwałę abażuru i roślinek - mojej
Uleńko ...no tak , koniecznie przynieś sobie wiosnę z marketu ...w Lidlu były jeszcze tanie kliwie pomarańczowe , z pąkami - zdrowe , ładne , spore i ...nie takie drogie , a w Biedronce - amarylisy biało różowe i czerwono białe ....ale nie kupowałam , bo wszystkie wspomniane mam u siebie . Oj , żebyś widziała , jak je wnosiłam do domu , by M nie widział sześciu doniczek ...mam jeszcze w pąku maleńkiego hiacynta ...w kolorze fioletu .
Hibiskusy mam trzy ...Boreas ...coś słabo rośnie ...kwiat utrzymuje się za to długo - do 5 dni .
Primulka dla Ciebie ...Snowflake ...delikatna - w sam raz dla Ciebie
Lideczko ... dziękuję za miłe słowa

...pomogę Ci wstawić fotki ...pisząc kolejny post/odpowiedź - pod spodem masz ; Dodawanie zdjęć do postu - przez Imageshack , albo przez Fotosik ...klikasz i otwiera Ci się strona tychże hostingów . Nie rejestrując się ..możesz na raz przesłać z Fotosika 4 fotki ...rozmiar musi być 640/480....- klikasz i wyświetla Ci się napis " wybierz formę prezentacji
http://www.fotosik.pl/tools/upload4foru ... ...klikasz w zdjęcie 500 px , lub pełny rozmiar i następnie ...klikasz ...w przeglądaj ...a potem , to już wyświetlą Ci się fotki z komputera / dysku ...wybierasz , klikając w wybrane fotki - do czterech , bo więcej - jeżeli nie jesteś zalogowana na Fotosiku - to nie przejdzie . I następuje przesyłanie ...
Natomiast jeżeli jesteś w Fotosiku zalogowana , to ...wchodzisz w hosting ..., a potem klikasz w ..dodaj zdjęcia , a następnie , gdy już je wgrasz, to klikasz w "moje zdjęcia" ...które się wyświetlą , ...potem z boku pojawi się napis ..pobierz kody , pobierasz ten na Forum 500px ( zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze ) .
Nie wiem , na ile Ci pomogłam ...jak będziesz mieć problem...pisz

Odnośnie azalii ...te miniaturki nie będą rosły w ogrodzie ...a w domu lubią chłód - inaczej giną ...dałam za swoją 5,99 - więc nie będzie żal , gdy odejdzie ...chociaż nacieszę oczy teraz ...
U mnie w nocy napadało trochę śniegu ..ale dotykałam trzmielinę i zlodowaciałe ma listeczki . No cóż , padał deszcz i zmroziło wszystko dookoła .
Czujesz , jak pachnie azalia ...zamknij oczy i przenieś się myślami w ten wiosenny czas .
Tereniu .....nie ma problemu ...zobaczymy jak przezimuje ..., no to jeszcze raz ...
Jadzieńko ..pochwal się - czym tak " pasiesz " oczy w necie ...zapewne w dequpage-u ...tak ? Dzieliłam w ub.roku sangwinarie pełną i zwykłą , pustą ...jak przyrośnie w ciele , to podzielę się z Tobą

. Pamiętam , że mam wobec Ciebie dług wdzięczności za Twoje dobre

.
A tymczasem ...dla Ciebie ...moja prymulka ...x pubescens
Jesteś
Ewuniu ...nareszcie - tęskniłam za Tobą ...zresztą wiesz przecież , że czekam na Ciebie

...
Prymulkę zechcesz przyjąć ?
Krystianie ...to
Sanguinaria canadensis " Multiplex " - Krwiowiec kanadyjski
Podoba Ci się ...taka maleńka , ale jakże śliczna ...Kulnik sercolistny . Fajnie , że wpadłeś
Elżuniu ...dziękuję

...odnoszę wrażenie , że jesteś zmęczona przerabianiem dyni i innych dóbr z warzywnika , a także sianiem ...nie za wczas na heliotrop? Odpoczniesz , nie
smutaj się ...i u mnie bywają chwile przemęczenia
materiału
Naradka odroślowa ...niby maleńka , a ileż w niej uroku ...przyjmiesz ?
Chaber górski ...kwitnął jeszcze z początkiem stycznia ...
Gosiu ...kurcze zgubiłam Cię

, a wszystko , co piszesz , to święte słowa ...ale życie to jedno , a wszystko zostanie zweryfikowane ....ale pomimo wszelkich przeciwności ...jakoś dajemy radę .
Aniu ...to jeszcze dorzucę kolejne ..SDB ...miło , że Ci się podobają moje roślinki , dziękuję

.

Sławku ...prawda , ze anemony mają w sobie to coś ? A bez jest starą odmianą , pospolitą i im więcej po kwitnieniu jest ścinany , tym obficiej kwitnie .
Zapewne dosadziłeś
Palibin...który nie potrzebuje dużo miejsca - czy tak?
Dla Ciebie ...

- skrętnik ...może być ?