Paulinko kiedy śnieg i mróz za oknem takie wspominki to sama radość
Pozdrawiam cieplutko

u mnie też mrożnie
Maseczko dziękuję
Uleńko ja też mam fioletowego i masz rację wszelakiego rodzaju bzykacze go uwielbiają.
O moim napisałam u Ciebie, niech tylko wzejdzie, bo nasion jest nie wiele, dużo nasienników było pustych
Aniu róża jest piękna i w zeszłym roku dała popis ale niestety potrafi przemarzać. Gdy była mniejsza to ją okrywałam teraz nie dałabym rady
Tereniu trzymaj mocno, bo jest wart tego, pięknie pachnie i przyciąga mnóstwo motyli. Zebrałam nasiona i trochę też rozrzuciłam wokół, zobaczymy pożyjemy. Jakby co to zrobimy machnium ok?
Sylwuś takie sny to i ja był chciała...to znak kochana, że już wiosny chcemy...i musimy teraz żyć w nadziei, że nie będzie zeszłorocznej powtórki. Styczeń już się kończy, luty krótki...damy radę
Gosiu zajrzyj tu
http://www.swiatkwiatow.pl/farbownik-an ... -id35.html jakby co to niema sprawy
Bartku tak to jest farbownik ale lekarski mój to lazurowy
Małgocha maki się rozsiewają po całym ogrodzie, początkowo miałam je tylko przed domem a teraz nie wiadomym sposobem znalazły się w ogrodzie za domem. Mimo tego uwielbiam je za te czerwone czuprynki
Aniu-anabuko ostróżki wysiałam sama i jestem z nich ogromnie duma, a jedną cebulkę czosnku mogę Ci dać, tylko się przypomnij
Kochająca kwiaty Aguś zabezpieczyłam trytomę, chciałam ją obwiązać, ale już nie dałam rady, liście były zbyt zmarznięte. Narzuciłam tylko sporo gałązek świerkowych i dodatkowo zrobiłam kopiec ze śniegu. Opatuliłam też małego klonika, budleje i tulipanowca, mam nadzieję, że przetrwają.
Dużo ciepełka w ten mroźny czas życzę
Wandziu witam serdecznie

w moim zielonym świecie i zapraszam do częstych spacerków
Dla Ciebie mój kłosowiec
Marysiu-chinanit gdy za oknem mróz to takie letnie i kolorowe obrazki jak najbardziej wskazane. Cieszę się, że wróciłaś
Jagodzianko masz rację
Aluniu dziękuję

chociaż na zdjęciu a rozgrzewa i cieszy
Opatuliłam i okryłam rośliny, przy okazji pstryknęłam kilka zdjęć
Troszkę koloru tej zimy