Ewa ta trawa to purple majesty,Tadziu tak mi napisał.Na pewno w lutym trzeba ja wysiać.U mnie dzisiaj cały dzień -7,rano jak zwykle było -10,ale dobrze,ze wiatr ucichł w końcu.
Aguś,coraz bardziej tęsknota doskwiera dlatego kupiłam chociaż dwie prymulki.Nie wiem czy będę w stanie wysadzić je potem do ogrodu,bo nie potrafię utrzymać w domu kwitnących kwiatów.
Marzenko,za tą cenę nie masz co się zastanawiać.U nas nie ma jeszcze nic,ale jutro przejdę się z listą begonii,które bym chciała,może przywiozą mi na zamówienie.
Dorotko,dziękuję za rozmowę,fajnie w zimie pogadać o kwiatach,a realu nie mam z kim niestety.
Beciu,przejrzałam florini,ale chyba ceny mają kosmiczne,więc daruję sobie zakupy w ciemno.
Dorotko,szalejesz,szalejesz.Będzie co podziwiać latem.Swoich cebul nie przeglądałam,jakoś w tym roku jestem opózniona,podleję tylko 2 razy w miesiącu i to wszystko.Teraz zrobiłam rozsadę z jednej pelargonii ,która stoi przy oknie tarasowym i ma ładne liście,bo w garażu wszystkie opadły i nie wiem czy odżyją.