Ogród 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwuś niestety nie ma śniegu. A mrozy w tamtych rejonach do -15 stopni zapowiadają
Bardzo się martwię o te moje roślinki. Niby okryte kapturkami i kopczykami z igliwia i gałązek z lasu ale mimo wszystko....

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie, miały być dzisiaj zakupy w biedronce ale niestety zmiana planów i jutro to juz musze jechać.
Iwonko śnieg potrzebny roślinką, dobrze niech je okryje i zabezpieczy przed mrozem. A marznący deszcz nie potrzebny oj trzeba wtedy bardzo uważać bo i jak pada to lód przysypany i go nie widać.
Renatko oj uważaj na siebie. właśnie taka pogoda zniechęca mnie do polubienia zimy i cieszenia się z kolejnego śniegu, mrozy czy lodu na jezdni czy chodniku.
Madziu a myślałam ze dmuchanie pomogło
mniejmy nadzieję że takiego mrozu nie będzie i roślinki będą miały sie dobrze. Dzisiaj moja mama z tatą okrywały migdałka agrowłókniną i modrzew na pniu.
U mnie z każdym dniez zapowiadają coraz to gorszą pogodę aż nie chce mi się pomyśleć co to będzie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru, ściskam cieplutko
Z okazji dzisiejszego i jutrzejszego dnia chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim babcią i dziadkom.
Iwonko śnieg potrzebny roślinką, dobrze niech je okryje i zabezpieczy przed mrozem. A marznący deszcz nie potrzebny oj trzeba wtedy bardzo uważać bo i jak pada to lód przysypany i go nie widać.
Renatko oj uważaj na siebie. właśnie taka pogoda zniechęca mnie do polubienia zimy i cieszenia się z kolejnego śniegu, mrozy czy lodu na jezdni czy chodniku.
Madziu a myślałam ze dmuchanie pomogło

U mnie z każdym dniez zapowiadają coraz to gorszą pogodę aż nie chce mi się pomyśleć co to będzie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru, ściskam cieplutko

Z okazji dzisiejszego i jutrzejszego dnia chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim babcią i dziadkom.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Odzywam się pierwsza babcia , te życzenia są też dla mnie ,serdeczne dzięki,jeżeli Twoja mamusia też jest babcią ,to przekaż życzenia z okazji dnia Babci 

- Sylwia85
- 1000p
Grażynko dziękuję ale moja mama nie jest jeszcze babcią coś sie córka za słabo stara ale powiem tak w skrycie że juz mamą to chciałaby być. 

- gracha
- 1000p
Myślę że kiedyś uszczęśliwisz swoją mamusię a siebie szczególnie jak zostaniesz mamą 

- Sylwia85
- 1000p
Grażynko też mam taką nadzieję bo ja to bym chciała dużą rodzine mieć.
- gracha
- 1000p
Sylko trzeba szczęściu wyjść naprzeciw ,może a nuż za zakrętem stoi 

- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Sylwuś na dzieci przyjdzie czas spokojnie ,na razie leć po te prymulki pozdrawiam
-
Sylwuś Twoje dmuchanie chyba trochę jednak pomogło. Śnieg na działce spadł ale od razu zamarzł. Zrobił się lód tak jak i u mnie na chodniku.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Sylwuś oby prognozy, które zasłyszałaś sprawdziły się, bo ja też bym tego nie zniosła, gdyby w kwietniu dopiero śnieg zginął.
Marzy Ci się duża rodzina
Czyżbyś była jedynaczką?
Marzenia się spełniają, musisz dążyć do nich z wielką cierpliwością, nic na siłę
Bużka
Marzy Ci się duża rodzina

Marzenia się spełniają, musisz dążyć do nich z wielką cierpliwością, nic na siłę
Bużka

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwuś, Grażynka ma racje, ale wszystko w swoim czasiegracha pisze:Sylko trzeba szczęściu wyjść naprzeciw ,może a nuż za zakrętem stoi

- Sylwia85
- 1000p
Witajcie
dobrze że dzisiejszy dzień sie kończy bo miałam niezbyt miły ( w pracy koleżanka miała zły humor, a jak juz ma to oznacza że nie ma co zaczynac rozmowy lepiej milczeć, chociaż rano troszkę mi sie dostało). Jeszcze jak wchodziłam do domu to się poślizgnęłam i goraco mi się od razu zrobiło. Na szczęście nie upadłam tylko złapałam się klamki.
Grażynko- gracha tylko za którym zakrętem stoi ????
Madziu- Magda30 wiem że przyjdzie czas ale ja już czuję że mogłabym zostać mamą tylko tatusia jeszcze nie ma i na horyzoncie sie nie pojawia. Prymulki kupiłam
Madziu- MID2006 oj to nie dobrze że zrobiło się ślisko trzeba uważać. Mam nadzieję jednak że roślinki mają się dobrze.
Aniu - anym według najświeższych informacji które dzisiaj słyszałam to ze w przyszłym tygodniu ma być cieplej i mam nadzieję że ciepło i słoneczko z nami zostanie a Pani zima nie wróci. Chciałabym mieć dużą rodzinę a jak to będzie to sie okaże. Na razie mam chrześniaka Marcinka:) Tak jestem jedynaczką
. Dziękuję
Iwonko-iwona0042 wiem że na wszystko pora przyjdzie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, wpadłam tylko na chwilkę.
Moje dzisiejsze zakupy:
Prymulek było sporo ale nie najlepszej jakości starałam sie wybrać zdrowe. Zamiast jednego kwiatka kupiłam dwa.
Takie słoneczka na zimowe dni

Grażynko- gracha tylko za którym zakrętem stoi ????
Madziu- Magda30 wiem że przyjdzie czas ale ja już czuję że mogłabym zostać mamą tylko tatusia jeszcze nie ma i na horyzoncie sie nie pojawia. Prymulki kupiłam

Madziu- MID2006 oj to nie dobrze że zrobiło się ślisko trzeba uważać. Mam nadzieję jednak że roślinki mają się dobrze.
Aniu - anym według najświeższych informacji które dzisiaj słyszałam to ze w przyszłym tygodniu ma być cieplej i mam nadzieję że ciepło i słoneczko z nami zostanie a Pani zima nie wróci. Chciałabym mieć dużą rodzinę a jak to będzie to sie okaże. Na razie mam chrześniaka Marcinka:) Tak jestem jedynaczką

Iwonko-iwona0042 wiem że na wszystko pora przyjdzie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, wpadłam tylko na chwilkę.
Moje dzisiejsze zakupy:
Prymulek było sporo ale nie najlepszej jakości starałam sie wybrać zdrowe. Zamiast jednego kwiatka kupiłam dwa.
Takie słoneczka na zimowe dni

- gracha
- 1000p
Takie słoneczka potrzebne są na poprawę humoru
Ja mam tak śliskie buty że mi się nogi rozjeżdżają ,muszę uważać bo u nas strasznie ślisko

Ja mam tak śliskie buty że mi się nogi rozjeżdżają ,muszę uważać bo u nas strasznie ślisko

-
Ale słonecznie u Ciebie się zrobiło.
Prymulki rozgrzały atmosferę. No z tym upadaniem to ostatnio bardzo dużo osób ma problem. Przy wychodzeniu z psem mam taki ubaw że głowa mała. Rozjeżdżają mu się łapki.