Paulinko Podpory to właśnie są wybrane takie mało ozdobne ze względu na to że szkoda kasy na coś lepszego skoro i tak zarośnie. Uważam że póki tak się nie stanie to te szpecić nie będą. Samych iglaków na działce nie mam. Kilka lat temu tak myślałam że będą same. Ze względu na to że jesteśmy tylko weeekendowo i żeby za bardzo się nie napracować. Z każdym krokiem tworzenia działki ta koncepcja odeszła do lamusa. Na tą pracę w ogrodzie już nie mogę się doczekac

Aguś A co się z nim dzieje? W sensie że śniedzieją czy może nie pali się świeczka? Ja planuję jeden zostawić na balkonie a drugi na działce. Ale balkon mam zadaszony a na działce będę sobie stawiać jak przyjadę na stole. I wieczorkiem palić.
Aniu w tym roku moja pierwsza przygoda z warzywniakiem. Nie chcę tego mieć za dużo bo wiadomo że samo się nie wypieli. Dokupię jeszcze pomidorki i bub może. No 30 liliowców to faktycznie poszalałaś... 60 to tym bardziej kolekcja medalowa

Renatko dziękuję. Wyhaczyłam dwa białe. Już zostały wybrane. Niebieskie, zielone, czarne i srebrne były . A białych musiałam szukac i grzebać. Ledwo te dwa znalazłam.