Dzięki PaulinkoPaulii pisze:Witaj MarysiuJak piękne zaczynają Ci kwitnąć Hiacynty a jaki piękny zapach będzie się po domu unosił
![]()
Piękne kwiatuszki pokazałaś

Dzięki PaulinkoPaulii pisze:Witaj MarysiuJak piękne zaczynają Ci kwitnąć Hiacynty a jaki piękny zapach będzie się po domu unosił
![]()
Piękne kwiatuszki pokazałaś
Witaj Alu To my mamy coś wspólnego oprócz "fioła do roślinek "alicjad31 pisze:Maryś ,ale kolorowo![]()
![]()
Hiacynty piękne ja niestety takich ,ani żadnych pachnących kwiatów w domu nie mogę mieć nawet perfum nie używam mój organizm nie toleruje pewnej grupy zapachów
Witaj Iwonkoiwona0042 pisze:Pięknie i kolorowo, ale na takie obrazki jeszcze poczekamy, u nas biało dziś i sypie, sypie, sypie....
Dziękujęalicjad31 pisze:Marysiu ja też ci współczuję
Witaj Grażynko ,gracha pisze:Marysiu, mroźno ,dobrze że otulinka śniegowa pokryła nasze roślinki, zapowiadają jeszcze większe mrozy,trzymaj się ciepło
No i można było się tego spodziewać ,że zima pokaże swoje oblicze ,brrrrrrr, u mnie teraz za oknem -7drzewka też nie pomalowanePEPSI pisze:Marysiu, ja mam teraz -7 , rano jadąc do pracy miałam -8Przed chwilą oglądałam w tv zapowiedź większych mrozów, u mnie jutro w nocy ma być -20
![]()
Dobrze, że w weekend okryłam nieco moje wrażliwsze roślinki. Ale drzew owocowych nie pobieliłam...
Oj Tak takich kolorowych obrazków już by się chciałoMariaWy pisze:Dzięki PaulinkoPaulii pisze:Witaj MarysiuJak piękne zaczynają Ci kwitnąć Hiacynty a jaki piękny zapach będzie się po domu unosił
![]()
Piękne kwiatuszki pokazałaśhiacynty pięknie pachną ,a takich kolorowych obrazków już by się chciało.
Musimy uzbroić się w cierpliwość i umilać sobie czas w oczekiwaniu na wiosnę takimi kolorowymi obrazkami.Paulii pisze:Oj Tak takich kolorowych obrazków już by się chciałoMariaWy pisze:Dzięki PaulinkoPaulii pisze:Witaj MarysiuJak piękne zaczynają Ci kwitnąć Hiacynty a jaki piękny zapach będzie się po domu unosił
![]()
Piękne kwiatuszki pokazałaśhiacynty pięknie pachną ,a takich kolorowych obrazków już by się chciało.
już niedługo będą