Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Powiem Wam że człowiek czeka do tego weekendu i doczekać się nie może a jak już jest to tak szybko przeleci że nawet nie wiem kiedy. I znowu poniedziałeki i trzeba iśc do pracy .
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwia85 pisze:Powiem Wam że człowiek czeka do tego weekendu i doczekać się nie może a jak już jest to tak szybko przeleci że nawet nie wiem kiedy. I znowu poniedziałeki i trzeba iśc do pracy .
Okropne dla mnie są niedziele wieczorem..., stresuję się , że w poniedziałek trzeba isć znów do pracy
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Asiu oj tak, nie lubię poniedziałków. Jutro moze przed pracą udam sie do biedronki zobaczyć czy coś ciekawego jest. W jednym z wątków dowiedziałam się że są prymulki ciekawa jestem czy jeszcze są u mnie. Tak teraz sobie pomyślałam że żółta na stolik w pokoju by się przydała.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie stoi fioletowa- no może bardziej taki fiolet biskupi z białym środkiem
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Fioletowa z białym środkiem też ładna. Jutro zobacze czy coś dla mnie zostało :)

-- 19 sty 2014, o 21:51 --

A teraz zmykam i za chwilę idę do łóżeczka. życzę wszystkim spokojnej nocy, dobranoc
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Ja też nie lubię niedzieli wieczór.. jutro od nowa to samo. Cóż dziewczynki.. oby do piątku.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwuś psice do wycałowania i do zagłaskania ;:167 Zimy nie chcę mnie wystarczy taka pogoda jaka jest teraz u mnie ;:196 Miłego tygodnia
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Sylwio,u Ciebie zima ,a u mnie dalej jesień,ja dzisiaj pracowałam w ogrodzie,a strażników masz porządnych ja bym się ich bała,pozdrawiam :wit ;:168
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Sylwuś :wit widzę, że zima u Ciebie pełną gębą...u mnie to samo ;:108 i paskudny wiatr ale codziennie się pocieszam, że już bliżej niż dalej...niedługo będę siała i jakoś ten czas na doglądaniu małych roślinek zleci..Pieski- słodziaki, wygłaskaj je proszę ode mnie
Ps.Kupiłaś prymulki?
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witaj Sylko , pieski buszujące po śniegu ,wspaniały widok ,mają radochę , u nas śniegu jeszcze mało,troszkę mrozi,miłego wieczoru :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Sylwuś jak tam dzień w pracy Ci minął?
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Sylwuś ;:7 Piękna zima zawitała do Twojego ogrodu :)
OOO nie wiedziałam że masz drugiego pieska śliczny jest a teraz już wiem ze jest na drugim podwórku
Mika jak wyrosła :D
Ja również bym oddam za darmo zimę, bo mam już jej dość :roll:
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witajcie :wit
Dzisiaj postanowiłam że przed pracą napiszę a wieczorkiem wpadnę do Waszych ogrodów w poszukiwaniu wiosny :)
Madziu o dziwo wczorajszy dzień w pracy zleciał bardzo szybko i mam nadzieję że będzie taki cały tydzień. Dzisiaj już wtorek a mam takie wrażenie że to czwartek i jeszcze piątek i weekend. Nie mogę doczekać się piątku i dwóch dni wolnych. U mnie zimno dzisiaj rano -10 i wiatr wiec odczuwalna bedzie wyższa, ale najgorzej zapowiadają własnie w czwartek. Ma być słonecznie ale mroźno. Wczoraj miałam problem z zapaleniem samochodu ale za trzecim razem odpalił. Boję się pomyśleć co będzie w czwartek. Chyba do pracy pójdę piechotką. Madziu moje dmuchanie pomogło jest snieg na Twojej działce?
Jadziu dziękuję, pieski to moja radosć mimo że takie łobuzy w szczególności Misia :)
Martusiu wolałabym jesień niż zimę. Krajobraz ładny wszystko przypruszone śniegiem ale ten wiatr i temperatura. Wiem że zawsze może być gorzej ale za zimą nie tęskniłam i chciałabym żeby już sobie poszła. ;:108
Aniu niby bliżej ale jak śnieg będzie z nami do kwietnia to ja juz nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj śniło mi się że pracowałam w ogrodzie przy kwiatkach. Cudny sen. Pieski wygłaszczę przy najbliższej okazji. Nie byłam w Biedronce, ale dzisiaj sie wybieram więc jak są to kupię jeden :)
Właśnie usłyszałam że zima ma być do 5 lutego a później już ma być cieplej. Niby to prognoza długoterminowa i róznie może być ale żeby tylko im sie sprawdziła, Oj jak ja się cieszę. :tan
Grażynko u mnie na szczęście nie pada i śniegu nie przybywa ale jezdnie, chodniki są śliskie i trzeba uważać.
Paulinko tak mam drugiego pieska ale nie mam kota a chciałabym mieć ale ze względu na taty gołebie (3 czy 4 sztuki) nie mam. Kiedyś miałam ale Perełka mi zgineła a Franek tacie wszedł go gołebnika i musieliśmy oddać. Jeszcze być kot który kichał wiec nazwaliśny go Apsik ale jege też oddaliśny bo sie czaił na gołebie.
Wszystkim życzę miłego i ciepłego dnia, ściskam mocno ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Sylwuś, u nas dziś też biało, ale pod białym, zmrożony deszcz, który wczoraj padał i w locie zamarzał, okropnie i sypie nadal ;:185
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Witaj Sylwio u mnie dzisiaj wszędzie lodowisko-koszmar sniegu ani grama,
życzę radosnego dnia ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”