Ogród 2
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród 2
Powiem Wam że człowiek czeka do tego weekendu i doczekać się nie może a jak już jest to tak szybko przeleci że nawet nie wiem kiedy. I znowu poniedziałeki i trzeba iśc do pracy .
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Okropne dla mnie są niedziele wieczorem..., stresuję się , że w poniedziałek trzeba isć znów do pracySylwia85 pisze:Powiem Wam że człowiek czeka do tego weekendu i doczekać się nie może a jak już jest to tak szybko przeleci że nawet nie wiem kiedy. I znowu poniedziałeki i trzeba iśc do pracy .
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Sylwia85
- 1000p
Asiu oj tak, nie lubię poniedziałków. Jutro moze przed pracą udam sie do biedronki zobaczyć czy coś ciekawego jest. W jednym z wątków dowiedziałam się że są prymulki ciekawa jestem czy jeszcze są u mnie. Tak teraz sobie pomyślałam że żółta na stolik w pokoju by się przydała.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie stoi fioletowa- no może bardziej taki fiolet biskupi z białym środkiem
- Sylwia85
- 1000p
Fioletowa z białym środkiem też ładna. Jutro zobacze czy coś dla mnie zostało 
-- 19 sty 2014, o 21:51 --
A teraz zmykam i za chwilę idę do łóżeczka. życzę wszystkim spokojnej nocy, dobranoc

-- 19 sty 2014, o 21:51 --
A teraz zmykam i za chwilę idę do łóżeczka. życzę wszystkim spokojnej nocy, dobranoc
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ja też nie lubię niedzieli wieczór.. jutro od nowa to samo. Cóż dziewczynki.. oby do piątku.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwuś psice do wycałowania i do zagłaskania
Zimy nie chcę mnie wystarczy taka pogoda jaka jest teraz u mnie
Miłego tygodnia

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Sylwio,u Ciebie zima ,a u mnie dalej jesień,ja dzisiaj pracowałam w ogrodzie,a strażników masz porządnych ja bym się ich bała,pozdrawiam

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Sylwuś
widzę, że zima u Ciebie pełną gębą...u mnie to samo
i paskudny wiatr ale codziennie się pocieszam, że już bliżej niż dalej...niedługo będę siała i jakoś ten czas na doglądaniu małych roślinek zleci..Pieski- słodziaki, wygłaskaj je proszę ode mnie
Ps.Kupiłaś prymulki?

Ps.Kupiłaś prymulki?
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witaj Sylko , pieski buszujące po śniegu ,wspaniały widok ,mają radochę , u nas śniegu jeszcze mało,troszkę mrozi,miłego wieczoru 

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Sylwuś jak tam dzień w pracy Ci minął?
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Sylwuś
Piękna zima zawitała do Twojego ogrodu
OOO nie wiedziałam że masz drugiego pieska śliczny jest a teraz już wiem ze jest na drugim podwórku
Mika jak wyrosła
Ja również bym oddam za darmo zimę, bo mam już jej dość

OOO nie wiedziałam że masz drugiego pieska śliczny jest a teraz już wiem ze jest na drugim podwórku
Mika jak wyrosła

Ja również bym oddam za darmo zimę, bo mam już jej dość

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- Sylwia85
- 1000p
Witajcie
Dzisiaj postanowiłam że przed pracą napiszę a wieczorkiem wpadnę do Waszych ogrodów w poszukiwaniu wiosny
Madziu o dziwo wczorajszy dzień w pracy zleciał bardzo szybko i mam nadzieję że będzie taki cały tydzień. Dzisiaj już wtorek a mam takie wrażenie że to czwartek i jeszcze piątek i weekend. Nie mogę doczekać się piątku i dwóch dni wolnych. U mnie zimno dzisiaj rano -10 i wiatr wiec odczuwalna bedzie wyższa, ale najgorzej zapowiadają własnie w czwartek. Ma być słonecznie ale mroźno. Wczoraj miałam problem z zapaleniem samochodu ale za trzecim razem odpalił. Boję się pomyśleć co będzie w czwartek. Chyba do pracy pójdę piechotką. Madziu moje dmuchanie pomogło jest snieg na Twojej działce?
Jadziu dziękuję, pieski to moja radosć mimo że takie łobuzy w szczególności Misia
Martusiu wolałabym jesień niż zimę. Krajobraz ładny wszystko przypruszone śniegiem ale ten wiatr i temperatura. Wiem że zawsze może być gorzej ale za zimą nie tęskniłam i chciałabym żeby już sobie poszła.
Aniu niby bliżej ale jak śnieg będzie z nami do kwietnia to ja juz nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj śniło mi się że pracowałam w ogrodzie przy kwiatkach. Cudny sen. Pieski wygłaszczę przy najbliższej okazji. Nie byłam w Biedronce, ale dzisiaj sie wybieram więc jak są to kupię jeden
Właśnie usłyszałam że zima ma być do 5 lutego a później już ma być cieplej. Niby to prognoza długoterminowa i róznie może być ale żeby tylko im sie sprawdziła, Oj jak ja się cieszę.
Grażynko u mnie na szczęście nie pada i śniegu nie przybywa ale jezdnie, chodniki są śliskie i trzeba uważać.
Paulinko tak mam drugiego pieska ale nie mam kota a chciałabym mieć ale ze względu na taty gołebie (3 czy 4 sztuki) nie mam. Kiedyś miałam ale Perełka mi zgineła a Franek tacie wszedł go gołebnika i musieliśmy oddać. Jeszcze być kot który kichał wiec nazwaliśny go Apsik ale jege też oddaliśny bo sie czaił na gołebie.
Wszystkim życzę miłego i ciepłego dnia, ściskam mocno

Dzisiaj postanowiłam że przed pracą napiszę a wieczorkiem wpadnę do Waszych ogrodów w poszukiwaniu wiosny

Madziu o dziwo wczorajszy dzień w pracy zleciał bardzo szybko i mam nadzieję że będzie taki cały tydzień. Dzisiaj już wtorek a mam takie wrażenie że to czwartek i jeszcze piątek i weekend. Nie mogę doczekać się piątku i dwóch dni wolnych. U mnie zimno dzisiaj rano -10 i wiatr wiec odczuwalna bedzie wyższa, ale najgorzej zapowiadają własnie w czwartek. Ma być słonecznie ale mroźno. Wczoraj miałam problem z zapaleniem samochodu ale za trzecim razem odpalił. Boję się pomyśleć co będzie w czwartek. Chyba do pracy pójdę piechotką. Madziu moje dmuchanie pomogło jest snieg na Twojej działce?
Jadziu dziękuję, pieski to moja radosć mimo że takie łobuzy w szczególności Misia

Martusiu wolałabym jesień niż zimę. Krajobraz ładny wszystko przypruszone śniegiem ale ten wiatr i temperatura. Wiem że zawsze może być gorzej ale za zimą nie tęskniłam i chciałabym żeby już sobie poszła.

Aniu niby bliżej ale jak śnieg będzie z nami do kwietnia to ja juz nie wiem czy wytrzymam. Dzisiaj śniło mi się że pracowałam w ogrodzie przy kwiatkach. Cudny sen. Pieski wygłaszczę przy najbliższej okazji. Nie byłam w Biedronce, ale dzisiaj sie wybieram więc jak są to kupię jeden

Właśnie usłyszałam że zima ma być do 5 lutego a później już ma być cieplej. Niby to prognoza długoterminowa i róznie może być ale żeby tylko im sie sprawdziła, Oj jak ja się cieszę.

Grażynko u mnie na szczęście nie pada i śniegu nie przybywa ale jezdnie, chodniki są śliskie i trzeba uważać.
Paulinko tak mam drugiego pieska ale nie mam kota a chciałabym mieć ale ze względu na taty gołebie (3 czy 4 sztuki) nie mam. Kiedyś miałam ale Perełka mi zgineła a Franek tacie wszedł go gołebnika i musieliśmy oddać. Jeszcze być kot który kichał wiec nazwaliśny go Apsik ale jege też oddaliśny bo sie czaił na gołebie.
Wszystkim życzę miłego i ciepłego dnia, ściskam mocno

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Sylwuś, u nas dziś też biało, ale pod białym, zmrożony deszcz, który wczoraj padał i w locie zamarzał, okropnie i sypie nadal 

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Witaj Sylwio u mnie dzisiaj wszędzie lodowisko-koszmar sniegu ani grama,
życzę radosnego dnia
życzę radosnego dnia