Teresko będę się chwalić
Moje epi w karmezycie w ciągu kilku dni obrodziły w korzonki nie gniją
Teraz nie wiem czy je w tym karmezycie zostawić czy do ziemi .
Ja mam około 100kwiatów i w tym czekam na jeden w uprawie hydroponicznej , więc epi chyba zapakuje do ziemi a na tym jednym co ma przyleźć pouczę się co i jak
Alfa czy widzisz do co ja Twoja szczepka ma już takie korzonki.Jeszcze trochę a wsadzę ja do kermazytu......i pójdzie w Twoje ręce Tak sie cieszę ze udało mi sie ją ukorzenić dla Ciebie
Teresa600 pisze:Alfa czy widzisz do co ja Twoja szczepka ma już takie korzonki.Jeszcze trochę a wsadzę ja do kermazytu......i pójdzie w Twoje ręce Tak się cieszę ze udało mi się ją ukorzenić dla Ciebie
Przybiegłam, zobaczyłam i... padłam z wrażenia Ależ się cieszę
Jolka......szczepkę dla Alfy wsadziłam do wody 22lipca.....druga którą przedstawiłam na str 6 wsadziałam 7sierpnia i ani myśli puszczać korzonki.Trzyma sie dzielnie więc mam nadzieje ze coś z niej będzie.
ja już z sundavilla trzy razy próbowałam... w wodzie, za każdym razem to samo... ze 2 tyg. stała sobie, poźniej liście żółkły i opadały i... kicha... wyrzuciłam wszystkie...
nie miała zamiaru puszczać korzonków
Jolka........czekaj cierpliwie i informuj co sie będzie działo
Agaxgub.....ja mam w tym roku wyjątkowe szczęście.....już ukorzeniłam 2 szczepki,trzecia już siedzi prawie 3 tygodnie w wodzie, trzyma sie zdrowo ale korzonków ani widu ani słychu.Jest za to wyjątkowa bo ma 3 rozgałęzienia.Gdyby się przyjęła będzie dosyć gęsta.Ale mi sie marzy .