Mój ogród wśród łąk
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk
Gosiu bardzo ładna róża.Ja ciągle dąże do powiekszenia kolekcji rożanej.U mnie jednak ciągle coś im niesłuży.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
No Jadziu, nie uwierzę że różom coś może nie służyć w Twoich progach
Twój ogród jest zjawiskowy, a kwiaty....cud i miód 

-
Iwonko, nie znam jej nazwy...jak zresztą większości moich róż. Kupiłam ją na targach ogrodniczych, bo zobaczyłam na obrazku fioletową różę, a sprzedający zapewniał, że ona będzie taka. Nie kłamał 

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Gośka hej
Zrobiłam sobie spacerek po Twoim zimowym ogrodzie i na pewno tu wrócę
Na jesieni też kupiłam różę w takim kolorze, przynajmniej na obrazku miała taki kolorek...latem się okaże. Zwierzaki proszę wygłaskaj ode mnie-słodziaki
A koty pokażesz?
Pozdrawiam cieplutko
u mnie też nie ciekawie 

Zrobiłam sobie spacerek po Twoim zimowym ogrodzie i na pewno tu wrócę

Na jesieni też kupiłam różę w takim kolorze, przynajmniej na obrazku miała taki kolorek...latem się okaże. Zwierzaki proszę wygłaskaj ode mnie-słodziaki

Pozdrawiam cieplutko

Ależ urokliwa róża- fioletowy- piękny kolor- a, że się rozrosła to znaczy się, że jej u Ciebie dobrze- a nawet bardzo patrząc na zdjęcie 

Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu piękna ta Fioletowa róża miałam taką i mi zmarzła ,musze się rozejrzeć za następną 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu,pieseczki urocze podgryzacze,a zimisko u Ciebie bardzo srogie ,u mnie dalej jesień,ale niech tak będzie 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu zgubiłam Cię na chwilę, ale jestem i od razu pytam jak cebula co z niej wyszło, bo nie widzę
Krwiożercze bestie przesłodkie i cieszą się śniegiem. Ten totem człowiek ryba podoba mi się
i fioletowa róża ładniutka!
A ptaszków to Ci zazdroszczę

Krwiożercze bestie przesłodkie i cieszą się śniegiem. Ten totem człowiek ryba podoba mi się

A ptaszków to Ci zazdroszczę

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Małgosiu
Piękną bramę masz w liście
Dwie krwiożercze bestie pięknie się ze sobą bawią
Piękne uroki zimy
Jaki piękny zamarznięty sopel lodu
Piękne te ostatnie kuleczki
Fajnie pieski wyglądają jak patrzą przez bramę
Małgosiu dzięki za zaproszenie na zimowy spacer po Twoim zimowym ogrodzie cudny był i piękny
Piękny ma kolorek ta Twoja jedna z ulubionych róż

Dwie krwiożercze bestie pięknie się ze sobą bawią

Piękne uroki zimy

Jaki piękny zamarznięty sopel lodu

Piękne te ostatnie kuleczki
Fajnie pieski wyglądają jak patrzą przez bramę
Małgosiu dzięki za zaproszenie na zimowy spacer po Twoim zimowym ogrodzie cudny był i piękny

Piękny ma kolorek ta Twoja jedna z ulubionych róż

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Do mnie też dotarło do marzące paskudztwo
a było tak pięknie 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Małgoniu, bardzo ładny fiolet tej róży. Miałam kiedyś fioletową Mainzer Fastnacht, ale wymarzła
Pogoda do bani, prawda? Dobrze, że dziś nie pada ten obrzydliwiec tzn.marznący deszcz. Jak z temperaturą u Ciebie? U nas rano było -5,5, więc podobnie jak wczoraj

Pogoda do bani, prawda? Dobrze, że dziś nie pada ten obrzydliwiec tzn.marznący deszcz. Jak z temperaturą u Ciebie? U nas rano było -5,5, więc podobnie jak wczoraj
-
Witajcie moi mili goście
Zimno, zimno zimno...Mam -8 na termometrze, i prognozy na noc nieciekawie brzmią....mówią, że do -20 ma się zbliżyć temperatura w moich okolicach. A potem, kilka dni ma padać śnieg. A już powoli myślałam, że zima nie przyjdzie....Byłoby to za piękne
Aniu - wracaj do mojego ogrodu kiedy tylko zechcesz, spaceruj ile chcesz
Zwierzaki wygłaskane
Kelpie - róża się rozrosła, owszem, ale ...na zdjęciu widać sąsiadującą z nią fasolę. Dlatego przesadziłam tą różę, bo tamto miejsce nie pasowało z wielu powodów. A przesadzając różę, okazało się, że jest ich dwie - i teraz mam dwie fioletowe róże.
Marysiu - wyjątkowy kolor jak dla mnie, chociaż widziałam jeszcze inne, bardziej nasycone kolorem fioletowym. N a jesieni posadziłam jedną taką ( zapomniałam nazwy, jak śniegi zejdą to przeczytam na znaczniku
).
Martuś - dalej masz jesień, niemożliwe
Jeden mały kraj, kilka stref klimatycznych.
Marysiu - Masko - hiperek jeszcze nie odkrył swojego oblicza
, myślę, że jeszcze kilka dni . Totem ryba jak nazwałaś ma na imię Czesław..i wiąże się z nią przezabawna historia, która już wcześniej się pojawiła w moim wątku
Paulinko - jakże się cieszę, że tak wszystko Ci się podoba
Aga - czytałam jakie niesamowite warunki pogodowe masz u siebie
To chyba najgorszy scenariusz aury zimowej. Strasznie się boję ślizgawicy..Miejmy nadzieję, że to już koniec tego straszenia nas przez zimę.
Madziu - ja nawet nie znam nazwy tej róży, taki ogrodnik jestem
A fioletowy kolorek mi się strasznie u róż podoba. U mnie też do pogoda fatalna, po prostu zima przyszła, uśpiła naszą czujność i podstępem się wdarła skubana. U mnie teraz -8
Na życzenie Ani - Anym pokazuję część moich futrzaków. Ten rudy kot to Lady ( wołamy na nią Rudzik), ten czarny to Zigi, syn Luli, której na zdjęciu zabrakło, bo...poszła na spacer. Lady ma już prawie 6 lat, Ziguś to roczniak.

i mój hiperek jeszcze troszkę, a pokaże jaki kolorek ukrywa

i wiosennie

a w ramach nudzenia się wekendowego wykonałam kilka takich wianków, i jeszcze nie wiem do czego będą służyły

Aniu - wracaj do mojego ogrodu kiedy tylko zechcesz, spaceruj ile chcesz

Kelpie - róża się rozrosła, owszem, ale ...na zdjęciu widać sąsiadującą z nią fasolę. Dlatego przesadziłam tą różę, bo tamto miejsce nie pasowało z wielu powodów. A przesadzając różę, okazało się, że jest ich dwie - i teraz mam dwie fioletowe róże.

Marysiu - wyjątkowy kolor jak dla mnie, chociaż widziałam jeszcze inne, bardziej nasycone kolorem fioletowym. N a jesieni posadziłam jedną taką ( zapomniałam nazwy, jak śniegi zejdą to przeczytam na znaczniku

Martuś - dalej masz jesień, niemożliwe

Marysiu - Masko - hiperek jeszcze nie odkrył swojego oblicza

Paulinko - jakże się cieszę, że tak wszystko Ci się podoba

Aga - czytałam jakie niesamowite warunki pogodowe masz u siebie

Madziu - ja nawet nie znam nazwy tej róży, taki ogrodnik jestem

Na życzenie Ani - Anym pokazuję część moich futrzaków. Ten rudy kot to Lady ( wołamy na nią Rudzik), ten czarny to Zigi, syn Luli, której na zdjęciu zabrakło, bo...poszła na spacer. Lady ma już prawie 6 lat, Ziguś to roczniak.

i mój hiperek jeszcze troszkę, a pokaże jaki kolorek ukrywa

i wiosennie

a w ramach nudzenia się wekendowego wykonałam kilka takich wianków, i jeszcze nie wiem do czego będą służyły

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Kotki śliczne i piękna wiosna u Ciebie mimo zimy a co do wianków to coś fajnego wymyślisz jestem pewna.

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Koci przyjaciele fantastyczni
Wysmyraj je proszę.
Wianki
z czego są zrobione?

Wianki