Romantyczny ogród Kondzia :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Ewelinka231281
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 3 cze 2012, o 10:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Romantyczny ogród Kondzia :)

Post »

Ja tutaj zaraziłam się miłością do żurawek :)
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p
Od: 5 sty 2014, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewelinka231281 pisze:Ja tutaj zaraziłam się miłością do żurawek :)
:)
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

Kondzio pisze:
Ewelinka231281 pisze:Ja tutaj zaraziłam się miłością do żurawek :)
hi hi hi :) a ja rozwijam miłość do róż hi hi hi :)
Renatamama3
50p
50p
Od: 10 sie 2009, o 13:00

Post »

Kondziu ,tak ogólnie napisałam tyle wątków ,bo wiesz ,tu i tu trzeba zaglądnąć ,odpisać na wiadomości ,wstawić zdjęcia itp .No ,ale mamy zimę więc i więcej czasu .Jak tam plany na wiosenkę ,ja siedzę i rysuję ha ,ha ,ha właśnie moja wczoraj wdarła do sypialni jak nas nie było i pogryzła moją kartkę z planami skarpy .pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

Renatamama3 pisze:Kondziu ,tak ogólnie napisałam tyle wątków ,bo wiesz ,tu i tu trzeba zaglądnąć ,odpisać na wiadomości ,wstawić zdjęcia itp .No ,ale mamy zimę więc i więcej czasu .Jak tam plany na wiosenkę ,ja siedzę i rysuję ha ,ha ,ha właśnie moja wczoraj wdarła do sypialni jak nas nie było i pogryzła moją kartkę z planami skarpy .pozdrawiam
hi hi hi trochę planów mam alei co z tego mi wyjdzie zobaczymy ja tu otworzyłem wątek bo zakochalem sie w ogrodach a nie chce tak anonimowo tu wchodzić ja korzystam z ich wiedzy to ja tez chce dać coś w zamian mam problem tylko z błędami no ale jakoś muszę sobie dać rady hi hi hi pewnie teraz mam więcej czasu i myśle nad zmianami i jak dopieścić moje rośliny czyli jaki nawóz i tak dalej na O są wiadomości ale ogólnie ja potrzebuje konkretów dlatego szukam wszędzie a tu zakochalem sie w ogrodach różano bylinowych i wsiąkłem hi hi hi na dobre hi hi hi :)
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Masz rację różano- bylinowe, a do tego bym dodała iglaki. ;:108
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

Lady-r pisze:Masz rację różano- bylinowe, a do tego bym dodała iglaki. ;:108
No tak zapomniałem o iglakachi roślinach zimozielonych hi hi hi :)
Renatamama3
50p
50p

Post »

Kondziu ,wiem ,że tu więcej info np .o oczkach ,czy innych innych wiadomości.Też czasem zaglądam ,na wątek też może przyjdzie czas .U mnie też pewne zmiany ,skarpę z bylinówką przenoszę na skarpę z różanką ,a różankę na bylinówkę ,oczko ,no i dopieszczanie tego co jest a to już huk roboty.
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

Renatamama3 pisze:Kondziu ,wiem ,że tu więcej info np .o oczkach ,czy innych innych wiadomości.Też czasem zaglądam ,na wątek też może przyjdzie czas .U mnie też pewne zmiany ,skarpę z bylinówką przenoszę na skarpę z różanką ,a różankę na bylinówkę ,oczko ,no i dopieszczanie tego co jest a to już huk roboty.
hi hi hi :) roboty masz przed sobą sporo ale warto ja coraz mniej roboty budowlanej a więcej przesadzania i dosadzania mam kilka życzy do zrobienia ale to powoli chciałbym kurnik szklarnie i muszę jakoś zasłonić ogrodzenie ale na to juz na samym końcu :)
Renatamama3
50p
50p

Post »

zawsze ,coś wyjdzie ,pomalutku do celu ,wiosna wiadomo ,porządki na rabatkach ,wertykulacja ,nawożenie a to już sporo czasu .Ale damy radę .Ja zamiast szklarni ,najpierw wolałabym kupić te zielone na ogrodzenie ,żeby sobie rosło .W Jaworniku ,dość ładne i spore świerki kupisz za 15-20 zł sztuka .
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

Renatamama3 pisze:zawsze ,coś wyjdzie ,pomalutku do celu ,wiosna wiadomo ,porządki na rabatkach ,wertykulacja ,nawożenie a to już sporo czasu .Ale damy radę .Ja zamiast szklarni ,najpierw wolałabym kupić te zielone na ogrodzenie ,żeby sobie rosło .W Jaworniku ,dość ładne i spore świerki kupisz za 15-20 zł sztuka .
Super nie wiedziałem :) szklarnia by sie przydała powiem szczerze że trochę już wymiękam na kupowaniu nowych roślin chciałbym wykorzystać swoje które juz posiadam większości to robię ale siewki i wielu roślin nie da sie bez szklarni :) świerki skupuje powoli bo wole kupować większe takie od 180 cm :)
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

Konrad ja też wychodzę z tego założenia ,że jak już mam roślinę to ją dzielę na 100 i wolę poczekać rok a mieć więcej sztuk , niestety rośliny teraz drogie . dzisiaj lukałam na piwonie ...ale ceny szalone ..jednak piwonie cudowne ...już się robi rabata dla twojego hibiskusa .własnie jego chcę obsadzić czerwonymi piwoniami pełnymi . bo jakoś zaniedbałam ten kwiat w moich zakupach
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p

Post »

alinaK pisze:Konrad ja też wychodzę z tego założenia ,że jak już mam roślinę to ją dzielę na 100 i wolę poczekać rok a mieć więcej sztuk , niestety rośliny teraz drogie . dzisiaj lukałam na piwonie ...ale ceny szalone ..jednak piwonie cudowne ...już się robi rabata dla twojego hibiskusa .własnie jego chcę obsadzić czerwonymi piwoniami pełnymi . bo jakoś zaniedbałam ten kwiat w moich zakupach
hi hi hi zgadzam sie właśnie przejżalem strony które mi dałaś no i włos mi stanął dęba hi hi hi jakoś musimy sobie dać rady po to mi jest potrzebna szklarnia :)
Renatamama3
50p
50p

Post »

Konrad ,to może kurnik odłóż za rok .A dopieść ogród z tą zieloną ścianą ,szklarnię .
Też zaczynami robić plany oraz listę .
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

Konrad jak plany zakupowe . ja już kupiłam piwonie i ...na tym koniec . zrobiłam listę róż , ale poczekam do jesieni , bo te z jesieni niech sobie miejsce zrobią i zobaczę co zostanie
piwonie kupiłam dla towarzystwa dla twojego hibiska ...same różowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”