Ogród Marty cz. III
-
- 1000p
- Od: 22 maja 2013, o 20:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. III
Śliczne fotki, aż chce się lata.
Miłej niedzieli.

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu witaj
Dziękuję
Piękne rośliny masz że napatrzyć się nie mogę. Co jedna to ładniejsza. Kiedy pojawi się lista Twoich nadwyżek żebym mogła i ja coś dla siebie wybrać.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.

Dziękuję

Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulciu,pozdrawiam ,już odpowiedziałam u Ciebie
Ewo,ale byliny bardzo wzbogacają i urozmaicają ogród,ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez bylin
Marysiu,aż jestem w szoku co piszesz,komuś zależało żebyś do mnie nie przychodziła?,czyż to jakaś intryga się wkradła?
naparstnicę zapisałam,ofertę przygotowuję 

Ewo,ale byliny bardzo wzbogacają i urozmaicają ogród,ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez bylin

Marysiu,aż jestem w szoku co piszesz,komuś zależało żebyś do mnie nie przychodziła?,czyż to jakaś intryga się wkradła?

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Dzięki Martuś
drzewko zidentyfikowane
w necie wyczytałam że wysokość docelowa to 5 metrów
raczej będzie większy
Miłej nocki

w necie wyczytałam że wysokość docelowa to 5 metrów

Miłej nocki

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ta żółta naparstnica jest cudowna.
Bardzo miło wspominam krwawnicę od Ciebie.
Jestem bardzo ciekawa jaka bedzie w tym roku.
W ogóle straszliwie podobają mi się u Ciebie te zakątki ogrodowe. Nie widać wszystkiego od razu, trzeba obejść ogórd, żeby zobaczyć wszystko. Takie ogordy najbardziej lubię
Bardzo miło wspominam krwawnicę od Ciebie.
Jestem bardzo ciekawa jaka bedzie w tym roku.
W ogóle straszliwie podobają mi się u Ciebie te zakątki ogrodowe. Nie widać wszystkiego od razu, trzeba obejść ogórd, żeby zobaczyć wszystko. Takie ogordy najbardziej lubię
-
Alu,zapisałam,listę już robię
Dorotko,jak znajdziesz rozetki to wyjmij na wiosnę i zasadź w grupie
Marysiu,niczym się nie różnię od Ciebie,w te kwestii wszystkim co do ogrodu bardzo się cieszę
Dorotko-dorkowO,zapraszam znowu,bo będzie część dalsza
Joasiu,zapisałam,pozdrawiam gorąco
Kasiu,dziękuję za miłe słowa

Dorotko,jak znajdziesz rozetki to wyjmij na wiosnę i zasadź w grupie

Marysiu,niczym się nie różnię od Ciebie,w te kwestii wszystkim co do ogrodu bardzo się cieszę

Dorotko-dorkowO,zapraszam znowu,bo będzie część dalsza

Joasiu,zapisałam,pozdrawiam gorąco

Kasiu,dziękuję za miłe słowa

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu powiadamiającym
Dziękuję

Dziękuję

-
Sylwio,wszyscy tacy niecierpliwi a dopiero styczeń,ale ja jestem taka sama też bym się niecierpliwiła,wybacz proszę moje opóźnienie,ale tak mnie goni czas i się nie wyrabiam,ale obiecuję że wkrótce będzie
Ulciu,oni zawsze przyjmują jakiś wzrost ,ale drzewo czy krzew co roku przyrasta i może być większe cieszę się że mogłam pomóż
Gosiu,miłe są Twoje słowa,dziękuję,krwawnica powinna być w tym roku kępą,a jak nie obetniesz wcześniej nasienników to ładnie Ci się rozsieje ona świetnie uzupełnia pustki w ogrodzie ,ja ją mam wszędzie,ale pamiętaj żebyś ją na wiosnę nie skopała bo bardzo późno wychodzi,pozdrawiam
Marysiu,decyzja zawsze należy do Ciebie i trzeba by to było uszanować,ale widzę że Cię odzyskałam i wróciłaś,dziękuję

Ulciu,oni zawsze przyjmują jakiś wzrost ,ale drzewo czy krzew co roku przyrasta i może być większe cieszę się że mogłam pomóż

Gosiu,miłe są Twoje słowa,dziękuję,krwawnica powinna być w tym roku kępą,a jak nie obetniesz wcześniej nasienników to ładnie Ci się rozsieje ona świetnie uzupełnia pustki w ogrodzie ,ja ją mam wszędzie,ale pamiętaj żebyś ją na wiosnę nie skopała bo bardzo późno wychodzi,pozdrawiam

Marysiu,decyzja zawsze należy do Ciebie i trzeba by to było uszanować,ale widzę że Cię odzyskałam i wróciłaś,dziękuję

-
- Maska
- Kontakt:
Marto nie mam białego bodziszka
zmienimy to?
i odętkę mam jedynie na odwrót białą
Świetne masz te kamienie i u mnie takich nie znajdziesz u mnie są inne i też ładne i mamy zidentyfikowane miejsce

Świetne masz te kamienie i u mnie takich nie znajdziesz u mnie są inne i też ładne i mamy zidentyfikowane miejsce

-
Marysiu,ja mam sporo różnych bodziszków ,ale nie znam odmian bo przedtem nie starałam się zostawić podpisów,ale jak nie masz białego ,to będziesz mieć zapisałam a odętki mam 3 odmiany ,białą, różową o zielonych listkach i różową o białozielonych listkach,kamienie mam kupione ,bo chciałam zrobić taki suchy murek,ale te od Ciebie to moje marzenie na skalniak,bo ciągle go nie mam bo nie mam takich kamieni,a rośliny na skalniak rosną tymczasem w ogrodzie,najlepiej gdybyś wszystko co potrzebujesz zapisała,(co prawda ja też zapisuję) i jak byś przyjechała to wszystko by było wiadome bo w moim ogrodzie można się zgubić 

- Maska
- Kontakt:
Marto ja myślę, że zrobimy kursy w obie strony, a na razie widzę że muszę sobie założyć kajecik przy laptopie. Kamienie są ciężkie, a jak to ma być skalniak to trzeba ich będzie sporo, a im większe tym cięższe tym ładniejsze
niech no tylko przyjdzie wiosna 

- trillum30a
- 200p
- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Chętnych na naparstnicę
czy zamówienie z jesieni się liczy?
Ale masz tego kwiecia,wymuskane wszystko
Jak Ty to robisz?ogród ,dom,tysiące przetworów...powiedz jeszcze że pracujesz zawodowo to padnę

Ale masz tego kwiecia,wymuskane wszystko

Pozdrawiam-Iwona
-
Marysiu,wiem że ciężkie ,może uda mi się przyjechać z mężem to on pomoże ,Ty ich nie dźwigaj czasem ,a jak będzie ich mało to zrobię mały skalniak a jak ich nie będzie to nie będzie skalniaka i też się nic nie stanie, a Ty też masz różne rośliny których ja nie mam to możemy się wymienić
Iwonko,pracuję ale nie muszę już chodzić codziennie do pracy,bo teraz mam pracownika ,tylko jak są urlopy albo choroba,ale wszystkie papiery i płatności są na mojej głowie,a tego trochę jest,pozdrawiam
Iwonko w jesieni nie było żadnej sprzedaży ,może z wiosny,ale naparstnica będzie w nadwyżkach 

Iwonko,pracuję ale nie muszę już chodzić codziennie do pracy,bo teraz mam pracownika ,tylko jak są urlopy albo choroba,ale wszystkie papiery i płatności są na mojej głowie,a tego trochę jest,pozdrawiam

- trillum30a
- 200p
- Od: 6 lut 2012, o 15:24
No to trochę mi lepiej
bo już myślałam,że masz jakieś układy z nadprzyrodzonymi mocami(doba 48 godzin czy coś w tym rodzaju)
Żle się wyraziłam-nie zamówienia a pytania na pw.Tak czy tak dopisz mnie na 2 szt jeśli będzie na tyle

Żle się wyraziłam-nie zamówienia a pytania na pw.Tak czy tak dopisz mnie na 2 szt jeśli będzie na tyle

Pozdrawiam-Iwona