Kochani oddam za darmo zimę kto chętny ?
Małgosiu -gosiaczek12a11 wiem że zima swoje uroki ma ale ja za nią nie przepadam. Też nie lubię jak pada marznacy deszcz i wtedy robi się ślisko i trzeba bardzo uważać. Nero to on pilnuje jednego podwórka więc w dzień stoi w kojcu a w nocy jest wypuszczany. W dzień moga spokojne kurki chodzić

, Na Misię trzeba cały czas uważać psoci że nie wiem co, ale mamy coś wspólnego obie lubimy słodkie

Nie ma to jak zakupy
Asiu- iwwa oj tak denerwuje jak nie wiem co. Rabatka wyszykowana roślinki posadzone wstajesz rano albo nawet wieczorem a tu kopiec kreta. Dziękuję oj kocham te moje psiaki, chociaż Nera to tak się troszkę obawiam bo to głownie tato przy nim chodzi.
Madziu-MID2006 tak to ten sam pies. Miałbyć troszkę niższy ale co tam taki też jest dobry. Tylko niech sie oduczy łobuzować to juz będzie dobrze. Nero to syn Dory która mi zmarła na raka. Niestety ale nie mam zdjecia Dory w aparacie tylko w komórce ale niestety nie ma sprzetu żeby przerzucić.
Joasiu- jonatanka lubią śnieg a mika to uwielbia bawic sie na śniegu. Joasi chętnie oddam śnieg i zimę , zainteresowana?
Jadziu- e-babcia u mnie w tej chwili pada śnieg i jest wiatr więc robią sie zawieje. Dziękuję Nero to spokojny pies ale spojrzenie to czasami ma zbójecie że i ja sie obawiam.
Milenko-Mandragora jeszcze nie ma roku ale mamusia była mniejsza tylko nie wiem jaki tatuś był

Prawdziwy najprawdziwszy śnieg i z kazdą godziną mi go przybywa. Oj zima