W słońcu smagliczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki

Post »

Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra! :D
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Uleńko gdzieś się zapodziała?
Pewnie biegałaś dzisiaj po ogrodzie bo przymroziło
Ale nie martw się do wiosny coraz bliżej :D
No to Szczęśliwego ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Ulciu,dużo zdrowia,wielu sukcesów ,odważnych marzeń,satysfakcji,spokoju i pomyślności w całym 2014 roku ;:168
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Witam w nowym 2014 :D
Trzynastkę mamy za sobą i dziś tak patrząc z perspektywy czasu nie był taki zły jak zapowiadano w każdym razie u mnie :wink: nie wiem jak u was
najważniejsze to zdrowie a ono dopisywało w byłym roku i aby nie zapeszyć tak może pozostać ;:167 Wczoraj moja średnia córka czyli trzecia z kolei a mam ich pięć obchodziła swoje 16 urodziny jeszcze tylko dwa lata i kolejne dziecię pełnoletnie z jednej strony w takich chwilach rodzica duma rozpiera a z drugiej staje przed faktem uciekających lat młodości ale mamy tyle na ile się czujemy a ja wcale nie czuję się na ukończone 29. XII. - 38 lat tylko widok dorosłych dzieci mi o tym przypomina i najlepszy mój i mojego eM przyjaciel który obchodzi na złość mi moje urodziny no i oliwy do ognia dolewa moja mama która by chciała aby córka tak jak to za jej czasów spódnica zakrywała kolana najlepiej długa, szpilka odpada najlepiej widziany niski słupek a co najgorsze w żadnym wypadku dżinsy a jak jeszcze rurki o boszz :? palpitacja serca murowana
Także kochane dziewczynki życzę wam abyście zawsze pozostawały sobą, bądźcie dla swoich mężów bardziej jak kochanki a nie żony wierzcie mi warto ich zaskakiwać nieważne z jaką ilością fałdek się zmagacie, upiększajcie swoje ogrodowe królestwo, niech zawsze wam zdrówko dopisuje i dołóżmy wszelkich starań aby ten 2014 był o wiele lepszy od poprzedniego.

Martus - bardzo ci dziękuje ;:196
Ilonko - jestem, jestem po ogrodzie nie biegam ale nie była bym sobą jak bym nie zajrzała do ciemierników mają się dobrze co prawda nie kwitną ale zanosi sie na piękne wiosenne kwitnięcie jeśli nie zmrozi mocno będą cieszyć dla ciebie też Lepszego i Szczęśliwego ;:196
Kriss - bardzo ci dziękuję ;:168
Agnes - nie wiem jak reszcie rodziny ale mnie bardzo przypadł do gustu męża tylko denerwują dyndające na wietrze dekoracje uderzające w nocy o drzwi po pierwszej nocce dostałam bure bo kilka razy zrywał się i otwierał bo ktoś pukał ;:306
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Ulu to ja jestem nieco starsza od ciebie :;230 i codziennie ganiam w rurkach. a na wczorajszym balu jeden taki powiedział mi, ze wyglądam na 20-tkę, ale po ilu to było drinkach to nie wiem. ;:306 Fakt, że całą noc na wściekłych szpilach przeskakałam to już szczegół... ;:224
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Uleńko, wianek prześliczny.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dla Ciebie i całej rodziny. ;:4
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ulciu,pewnie śpisz a ja przyszłam oglądać smagliczki,milutkich snów życzę ;:168
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Ulka, czyżbyś planowała zmiany i zakup nowych różyczek, jeśli tak pochwal się proszę, któreż to z panien spać Ci nie dają. Obejrzałam Twoje stroiki, które miały iść na kiermasz i uważam, że są super, poza tym wianuszek cudowny, za każdym razem jak wpadam do Ciebie, to przypominają mi się Twoje łany smagliczki, która kupuję już chyba trzeci sezon i jakoś kupić nie mogę ;:306, no bo wiadomo róże mają priorytet ;:108
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

:wit
Latam po waszych ogrodach podglądam planuję małe zarysy się kształtują nowych nasadzeń a tymczasem mój własny wątek zarasta kurzem i chwastami ;:123

Martuś - do tak pozna nie daje rady już koło dwunastej przybijam gwoździa na klawiaturze 8-) ale ciebie kochana podziwiam ;:108
Ewa - dziękuje ;:196 dla ciebie i twojej rodzinki również wszystkiego najlepszego ;:167
Aniu - jak na wychowane dziecię przystało wysłucham ;:170 a robię swoje wszak jestem już dorosła to kiedy mam mieć swoje zdanie jak nie teraz ;:113
I troszkę wspominkowo :))
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
I moja pupilka ;:167 Edenka
Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Ula :wit :wit Śliczne wspomnienia ;:215 ;:63 ;:63
Oż widzisz takich Lili jeszcze nie mam ;:185 ;:306
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Ilonko - lejesz miód na me serducho ;:173 nie masz jeszcze smagliczki ;:202 toż to niewybaczalny błąd ;:306 w planach była ich likwidacja ale żal mi i po prostu pozostają
a z róży zamówione jak na razie
3 szt Lions Rose
3 szt Pomponelki
2 szt Mariatheresia
i na pewniaka Ascot, Piano, Artemis, Wiliam Shakespeare 2000 te po jednej szt
czekają jeszcze okrywówki ale mam problem z kolorem myślałam nad białymi ale mam już na tej rabatce dwie czerwone i chyba do nich domówię w takim kolorze a całość rozjaśnię innymi roślinkami
Chyba tyle choć pewna nie jestem ;:185
Na okres kwitnienia róż pozostawiam sobie rabatkę taką z kilkunastu kolorów jak u Majki ale to już raczej bym chciała choć z jednym kwiatuszkiem
Tereniu - wiem ;:109 i dlatego je pokazałam ;:7 też jeszcze będę domawiać czekam tylko aż Ewa wrzuci ofertę
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Co za piękne i słoneczne widoczki. :D
Miłej nocki. :wit
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

:wit

Witaj Kriss- bardzo mi miło że do mnie zaglądasz choć ja zaniedbuję twój wątek postaram się poprawić ;:131 za takimi widoczkami tęsknimy choć w tym roku jak na razie zima nas rozpieszcza ;:114 i raczej nikt nie ma jej tego za złe

Dziś dostałam od znajomej cebulki tulipanów i lilii a ze u mnie ostatnio nie mroziło to raczej wysadzę je do ogrodu mam nadzieje że nic im nie będzie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Super się ogląda te ogrody jak w rzeczywistości wszystko śpi,aż nie do wiary że za chwilę tak będzie,miłego dnia życzę ;:168
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Martuś - dzięki :D tak to prawda jeszcze jeszcze tylko troszkę jeszcze tą chwilkę :D choć ta chwilka mogła by być troszkę krótsza ;:65
w oczekiwaniu moje ulubione biedronkowe tulipanki ;:167
Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”