Cześć
Asiu-daffodil 
zaglądnęłam i cały czas główkuję co Ci napisać ?..
Ewciu-majowa?? posprawdzałam co mogłam?.. widzę, że w innych miejscach jest również brak dostępności do ImegeSheck a tu na forum w tej chwili znikł ten napis o zmianie przeglądarki. To chyba u nich jest coś nie tak. Ciekawa jestem czy inni mogą korzystać z żaby!
Dobrze, że Ty wstawiasz cudne wspomnienia, ja siedzę i sobie oglądam ?.

i wyszukuję co by tu zamówić?.
Ilonko?? pewnie masz rację, ale uparcie do tej jesieni będę się trzymać tylko korekt?.. hihihi..hi

, a co tam masz w zanadrzu ?..

na tej swojej liście?. oj, ciekawa jestem (o? i tak, to się zaczyna?

)
Elwi ? Ejka ja nie wierzę, że nie masz co pokazywać?.

zapisuj się tu do nas do ?mój piękny ogród?

My cieszymy się każdą roślinką?.. nie da rady tyle czekać aż dwa lata??
Ja Ciebie rozumiem ?. każda z nas miała taki początek ?.. obawa, że się coś źle zrobi?..

Ale, Ty akurat jesteś wyjątkowo przygotowana do otworzenia własnego wątku. Co ja wyczytałam u Heni ?. jesteś góralką ?.. super ?.

Już widzę jak zaczniesz nam serwować zdjęcia z pięknych okolic ...
Żeby nie być nowonarodzoną musisz popisać kilkanaście postów?? nas jest tu tyle, że wystarczy choć raz każdej powiedzieć cześć.
Pytasz o ostróżkę hiacyntową ?. chciałam mieć gotowe sadzonki, to siałam jeszcze zimą ?
Wystarczy, to zrobić pod koniec marca, i tak wcześniej jak po 15 maja nie wysadzisz.
Kwitnie dość długo jak na kwiat jednoroczny, jak przekwitnie główny pęd i go usuniesz, to ostróżka wypuszcza cieńsze boczne kwiatostany i te kwitną dalej. Warto wysiać kilka, to nie wiele pracy.
Ja pikowałam je do małych doniczek. W tym roku jeszcze nie widziałam nasion w sprzedaży.
Aneto ? ninettko ?jejku jesteś?? bardzo dobrze, bo jakoś was dużo wymiotło na zimowy urlopik ?.
Już Ci piszę obie, St. Swithun i Spirit of Freedom idealnie się do siebie przykleiły.
To sadzonki od Petrovica miały dopiero drugi sezon, a na jesieni wycinałam ubiegłoroczne badyle, bo było potwornie im gęsto. Warto, bo piękne i ciągle kwitnące szczególnie Spirit, tego mam już kolejny krzaczek?.
Anetka sama ciągle tam zaglądam i powiem Ci, że Amandine Chanel i William Christie też mnie potwornie kusi?..
one obie i te inne śliczne.
Tylko jedno mnie powstrzymuje? zrobiłam tyle zmian w nasadzeniach, że boję się misz-masz kolorystycznego. Ale, co tam będzie jesień?.. pomyślimy o korektach.
Dalej nie ma połączenia z Imagesheck ? żabą?.. póki, co czekam cierpliwie.