Moja glebo terapia cz. 6 .

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja glebo terapia cz. 6 .

Post »

Dana przysypiałam , jednak jedna powieka uniesiona i oczko podglądało to i owo ...
Miałaś cudownie udekorowany domek na Święta ;:167 , cudnie wyglądałaś w wieczór sylwestrowy , oraz częściej się uśmiechasz na zdjęciach ;:215
Osiągnęłaś wspaniałe wyniki rozmiarowo- wagowe . Czegóż chcieć więcej ? Tak trzymaj .
BUZIAKI !!!!

Jagódko moja kochana ;:196 Jesteś cudowną , wspaniałą i bardzo pozytywnie przeze mnie odbieraną osóbką .
Masz pogodę ducha , która dodaje Ci wewnętrznego piękna . Wiem , ze miniony rok nie był dla Ciebie najłaskawszy , Ty jednak masz zawsze dobre słowo na podorędziu ;:196
Dziękuję .
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oczywiście, Agusiu, że odczuwam ;:196 Tęskniłam za Twoim pisaniem i cieszę się, że się odezwałaś...
Z ramą na razie czekam, bo pojawiła się też inna opcja, ale zapewne spełźnie na niczym (obciążenie ściany kominkowej).
Pewnie wkrótce się okaże w którą stronę idę... rama już upatrzona, w każdym razie ;-)
Dzięki za każde dobre słowo, a ja pozdrawiam gorąco ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś nareszcie ;:196
Wczesna wiosna to oczywiście zapach hiacyntów unoszący najpierw się w domu a później w ogrodzie.
Oby szybko nastały te dni ;:224
Szczęścia i pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie i całej rodziny. Niech się wiedzie.
Spełniania wszelakich marzeń ogrodowych ;:196
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam serdecznie w sobotni poranek :wit
Wszystkim chętnym stawiam kawkę i chałkę z masełkiem ;:224

agyniada Agnieszko miło mi , że masz jeszcze chęć zaglądać w moje kąty , po mimo mojej ospałości :oops:
Muszę Ci się przyznać , ze uwielbiam bywać u Ciebie . Masz bardzo lekkie pióro , co czyni Twój wątek bardzo ciekawym .
Co do ramy to czekam na rozwój sytuacji i bardzo kibicuję , ponieważ bardzo spodobał mi sie pomysł uzupełnianiem jej takimi dodatkami , na jakie przyjdzie Ci w danym momencie ochota . Dekoracja będzie dzięki temu ponad czasowa ;:215
Pozdrawiam i udanego wypoczynku weekendowego życzę .

aage Agnieszko podobnie jak Ty uwielbiam zapach hiacyntów .... Ech rozmarzyłam się .
Dziękuję Ci za życzenia i Tobie życzę tego samego . Niech Ci się szczęści ;:167
Buziaki !!!

Idę ogarnąć trochę tę moją stajnię Augiasza ;:14 i naszykować coś na obiadek ...
Dziewczynki drogie mam prośbę . Popsuła mi się lodówka i jestem na etapie poszukiwań ...
Doradźcie co kupić ? Bo mam taki mętlik w głowie , ze hej
x-ag-a
---

Post »

Aguś, witam sobotnio!

Wydaje mi się, że pusta rama będzie najlepszą dekoracją, zwłaszcza że da możliwość zmiany aranżacji kiedy tylko zapragnę: przy zmianach pór roku czy nawet nastroju... Widzę w sklepach dostępne różne zawieszki - od niedużych wianków, przez solidne kompozycje, po dość ażurowe, z wikliny. To pozwala pracować wyobraźni i rzeczywiście zmieniać wygląd salonu, kiedy tylko się zapragnie.

Aguś, ciekawa jestem Twoich planów ogrodowych... Zamierzasz przeprowadzać jakieś rewolucje, czy skupisz się na pielęgnacji tego, co już jest? Ja raczej pozostanę przy status quo, ale nie wiem czy to się do wiosny nie zmieni ;-)

Pozdrawiam Cię serdecznie!
A
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień dobry Agnieszko :wit

Moje plany ogrodowe ? . Będę leżeć na hamaku i odpoczywać :wink: .
Planuję tylko zakupić rośliny sezonowe do donic i skrzynek . Nie będę nic dosadzać na rabaty , bo musiałabym robić to piętrowo ...
Wiem , można je poszerzyć , ale nie zamierzam tego robić . Będę pielić , podlewać , wąchać i fotografować .
Teraz jestem twarda , jednak zobaczymy wiosną czy coś mi nie zaświta w tej mojej łepetynie i nie zaczną się jakieś rewolucje ;:oj
Dobrego dnia Ci życzę .
x-ag-a
---

Post »

Aguś, ja mam identyczne plany! Rośliny do skrzyń i donic, a poza tym luz i skupienie się na pielęgnacji.
W ostatnich sezonach naharowałam się wręcz ponad własne siły i w tym roku zamierzam czerpać przyjemność z tego, co już udało się stworzyć, czyli tak samo, jak Ty :) Z jedną różnicą - nie mam hamaku, ale może to akurat się zmieni! :D
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Witaj Agnieszko

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;:196 . Widzę, że nie tylko ja mam przerwy w bywaniu na Forum. jest nas więcej ;:136
Przywoływanie wiosny myślę, że można zacząć. Zresztą, temat wysiewów już się pojawia w niektórych wątkach.... A Ty zamierzasz coś wysiewać?
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

agatka123 pisze:Dzień dobry Agnieszko :wit

Moje plany ogrodowe ? . Będę leżeć na hamaku i odpoczywać :wink: .
Planuję tylko zakupić rośliny sezonowe do donic i skrzynek . Nie będę nic dosadzać na rabaty , bo musiałabym robić to piętrowo ...
Wiem , można je poszerzyć , ale nie zamierzam tego robić . Będę pielić , podlewać , wąchać i fotografować .
Teraz jestem twarda , jednak zobaczymy wiosną czy coś mi nie zaświta w tej mojej łepetynie i nie zaczną się jakieś rewolucje ;:oj
Dobrego dnia Ci życzę .
To tylko pozazdrościć.Ja mam jeszcze dużo miejsca i dużo planów oraz chciejstw ogrodowych.Wszystko pięknie tylko, że nadal korzystam ze starego portfela.Jakoś Mikołaj nie pomyślał o nowym. ;:306
Co do lodówki nie będę doradzał.Ostatnio kupowaliśmy z LP kuchenkę gazową.Moja Pani myślała chyba z godzinę.W końcu gdy wybrała okazało sie, że ktoś ją w międzyczasie kupił.
Tak w ogóle to pozdrawiam noworocznie ;:304
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzień dobry Agatko, witam cię serdecznie w Nowym Roku, składam życzenia i cieszę się z twojego powrotu. Mam nadzieję, że pozostaniesz już teraz z nami i razem będziemy czekać na przyjście wiosny, umilając sobie czas wspomnieniowymi zdjęciami. Zawsze z przyjemnością do ciebie zaglądam i dokładnie patrzę na zamieszczane fotki. Pozdrawiam niedzielnie ;:196
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Aguś mamy podobne marzenia a co z tego wyjdzie.. ;:306 Dzięki że wpadłaś..pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Siema :wit

Witam serdecznie w pochmurną i deszczowa niedzielę . Pogoda jednak nie przeszkadza Wolontariuszom WOŚP .
Dzieciaki pomimo , ze zmarznięte , to jednak mega pozytywnie nastawione do wszystkich wkoło . Tak trzymać ;:215

aguniada Agnieszko toż to duże niedopatrzenie nie posiadać hamaku , mając takie piękne rusztowanie w postaci brzóz .
Napraw to koniecznie .
Sezon zapowiada się świetnie .... kilka doniczek do podlewania i błogi relaks . Mam nadzieję , ze się nie złamiemy :wink:
Udanej końcówki weekendu :wit

daffodil Asiu witaj kochana ;:196
Cieszę się , ze pojawiłaś się znów na FO . Twój ogród należy do czołówki moich najulubieńszych i zaglądam do niego z wielką przyjemnością .
Co do wysiewów ..... To chyba sobie daruję . Nie za bardzo mi to wychodzi :? Kupię gotowe sadzonki , bo nie potrzebuję ich wiele .
Pozdrawiam ;:167

semper Jurku chciejstw to i ja mam dużo , jednak na razie pasuję . Zobaczę w jakiej kondycji będzie mój ogród po zimie . Bo nóż się okaże , ze trzeba będzie coś dosadzić , wyrzucić , dokupić . Jednak rewolucji żadnych nie przewiduję .
Nie narzekaj na żonę w sprawie wyborów , bo wybrała Ciebie i to był zapewne strzał w 10 ;:215
Co do lodówki to ja już drugi tydzień nie mogę sie zdecydować :;230

wanda7 Wandziu bardzo lubię Twoje odwiedziny . Twój ogród był jednym z pierwszych jaki przeglądałam na FO . Mam straszny sentyment do Czesława :oops:
Lubię do Ciebie zaglądać , ale Ty bodajże zamknęłaś Swoje podwoje . Zaraz zresztą sprawdzę ...
Pozdrawiam Wandziu .

Reni4 Renatko oby nasze plany się spełniły ;:304 . Pozdrawiam

No to znowu coś wiosennego .... Może jakoś dotrwamy .

Obrazek
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Ahh jak dobrze popatrzeć na takie cudne bratki...Brakuje mi wiosny

Pozdrawiam w Nowym Roku Aguś ;:196
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czy Was te zasypało ?
U nas zaczęło nocą i bez przerw cały czas przybywa białego puchu ;:oj
Czyżby zima przypomniała sobie o nas?

aagaaz Agniesiu witaj ;:196
Mnie też już brakuje wiosny , ogrodu , gleboterapii ....
Tobie przynajmniej te paskudne dni rozjaśnia Nadia ;:215 Małe dzieci tak cudnie pacną..... ech rozmarzyłam sie
Buziaki !!!

Dla wszystkich moich gości wspomnienie lata .....

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
x-ag-a
---

Post »

I u nas sypie, Aguś, zatem jak najbardziej w porę wstawiłaś dla kontrastu kolorowe zdjęcia ze swojego cudnego ogrodu... mariaż Flammentanz z powojnikiem niezmiennie zachwycający - dziękuję i pozdrawiam Cię gorąco!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”