Adrianno, cieszę się, że podobają Ci się moje widoczki.
Ivonka, spróbuj zasilania jak pisałam. W dodatku rh trzeba porządnie podlać przed nadejściem mrozów. Często mają trudność z przetrwaniem z powodu suszy
Renatko, powiem szczerze, że próbowałam się go pozbyć 2 lata temu
Nie dał się. Jak na razie trzyma się nieźle. Rośnie już około 6-7 lat
Asiu, pokazywałam już szersze widoki, ale w takim natłoku wątków można, szczególnie w sezonie, pominąc wiele zdjęć
Monia, ja swoje rh podlewam co jakiś czas herbatką liściastą z cytryną. Fusy też podrzucam pod krzaczek. Dodatkowo wisoną zasilam żelazem. Popracuj nad igalkami i bukszpanami. One też fajnie wyglądają w ogrodzie.
Bodziszki są super. Też mam na nie ochotę
Ewa, mój jest jak do tej pory niezniszczalny. Próbowałam go wykopać. Nie dał się
Justyś, dzięki
Faktycznie mam tego bardzo dużo. Ale wydaje mi się, że na zdjęciach mimo wszystko lepiej to wygląda. Ja mam bardzo krytyczny stosunek do swojego ogrodu. Dlatego nawet nie wiesz jak mi milo, że uważasz, że ogród wyglada dobrze.
Wiem o czym mówisz z tym poszerzaniem

Ale aż się prosi
Aniu, ja mam jeszcze bardzo dużo pomysłów na zagospodarowanie tego trawnika, ale muszę bardzo powoli wdrażać je w życie. Niestety mój m. szaleje za nim.
Aga,
Już mi przeszło. Odstresowałam się w sobotę ze znajomymi.
Ewa, nie wiem co faceci widzą w tym trawniku. Ja bym chętnie go zagospodarowała. M. miełaby mniej roboty, chociaż ostatnio i tak już wcale nie ma, bo przejęłam i trawnik od niego. A zagęszczanie jest super. Uwielbiam kupowanie roślinek, a przecież trzeba je gdzieś wsadzić
Marta, a ja próbowałam się pozbyć tamaryszka. Rósł strasznie ekspansywnie. Nie dałam rady go wykopać, więc postanowiłam go przycinać. Robię z niego parasolke.
Aniu, tak to kamasja.