Słodki ten twój piesek... ugłaskaj go tam odemnie
Pierwszy Ogródek Deissy
-
Saraaa
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj deissy !
Ogródek będzie piękniał z każdym rokiem ...to naturalne ,
a przy tym jak lubisz uprawiać kwiatki to ogromny plus.
Na forum znajdziesz mnóstwo inspiracji i z pewnością przeniesiesz je na własny grunt.
Oglądaj,podglądaj,pytaj i dziel sie z nami swoimi radościami....
Witaj jeszcze raz
Muszę jednak poprosić być zapoznała się z zasadami jakie obowiązują na forum i np.
nie używała drukowanych liter w swoich wypowiedziach i podczas pisania stosowała polskie znaki jak np.ę,ś,ł,ó itd.To niewielkie wymagania mam nadzieję
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu na forum
Ogródek będzie piękniał z każdym rokiem ...to naturalne ,
a przy tym jak lubisz uprawiać kwiatki to ogromny plus.
Na forum znajdziesz mnóstwo inspiracji i z pewnością przeniesiesz je na własny grunt.
Oglądaj,podglądaj,pytaj i dziel sie z nami swoimi radościami....
Witaj jeszcze raz
Muszę jednak poprosić być zapoznała się z zasadami jakie obowiązują na forum i np.
nie używała drukowanych liter w swoich wypowiedziach i podczas pisania stosowała polskie znaki jak np.ę,ś,ł,ó itd.To niewielkie wymagania mam nadzieję
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu na forum
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
deissy pisze:mam jeszcze prosbe jakbyscie mialy jakies pomysly badz rady co mozna posadzic w moim ogrodeczku np zeby zaraz po zimie już bylo badz potem to prosze piszcie marzą mi się tulipany sasanki krokusy przebiśniegi ale nie wiem kiedy się sadzi
No to już chyba wiesz, że cebulki krokusów, tulipanów i przebiśniegów to na jesień, a sasanki na wiosnę. W październiku nie będzie za późno, ja wsadzałam do ziemi nawet w grudniu i było ok.
Ja też chcę ;:26Andzio pisze:Laughing Laughing ...ciekawie...ciekawie...ciekawie...bardzo kolorowo,fajny płot-czasem go nie zmieniaj..cuda można zrobić przy takim płocie.
tulipanki,krokusy---i to różne kolory i odmiany...dużo bardzo dużo..
jest sporo ofert na allegro ale wstrzymaj się z kupnem do pażdziernika jest taniej,np za 100 cebul(mix kolorów) zaplacisz od 15-20 zł
Podam Ci namiary póżniej na gościa-sprawdzony.
pozdrawiam...i proszę daj wiecej fotek.. Wink Laughing
Niestety nie widzę listków tego ostatniego kwiatka, ale to chyba gazania. Uwielbiam je.
Ogródek piękny, płotek cudowny, będę tu zaglądać.
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Witam i dziekuje za odwiedzinki
Śmierdziuszki są urocze i najważniejsze łatwe w uprawie,ponieważ nie mam doświadczenia są dla mnie wyśmienite.Na wiosnę będę się starła z mojego ogródeczka zrobić cudo ale jak mi to wyjdzie
zobaczymy.Teraz zbieram roślinki nasionka i na wiosnę ruszam.
Pozdrawiam cieplutko Klaudia
Śmierdziuszki są urocze i najważniejsze łatwe w uprawie,ponieważ nie mam doświadczenia są dla mnie wyśmienite.Na wiosnę będę się starła z mojego ogródeczka zrobić cudo ale jak mi to wyjdzie
Pozdrawiam cieplutko Klaudia
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Cytat z mojego wątku :
;:8
, bardzo ładne te rabatki otoczone alsamitkami ! , podkreślają one ładnie kształt rabatek
i jakie dorodne kanny ! No jak tu ja mam dzisiaj zasnać przy takich pieknościach.... 
To nieprawda ! śliczny jestdeissy pisze:mój ogródek w tym roku jest taki hmm.... byle jaki a twój jest śliczny..
, bardzo ładne te rabatki otoczone alsamitkami ! , podkreślają one ładnie kształt rabatek || Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998

- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
A zapomniałem o kwietniku , bajerancki jest !
i widze że sporo miejsca jest , wszystko jeszcze przed tobą !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- Tulipan998

- Kontakt:
Ja bym radził zacząć od zaopatrywania w iglaki , krzewy.... bo one dopiero po kilku latach są w pełni piękne i atrakcyjne... , chociaz nie wszystkie bo niektóre pieknie sie prezentuja zaraz po posadzeniu... 
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||