Cyklamenami radujesz oczy, może i u mnie dadzą w końcu radę...
A wyściółkę, proszę, wygłaskaj ode mnie... Takie fanaberie mnie dziś nachodzą, głaskanie wyściółki...

monika10 pisze:Jestem zachwycona Twoim ogrodem, o czymś takim marzę. Jestem w trakcie budowy domu, ale już na jesień zaczęłam koło domu tworzyć ogród. Trochę sadzonek dostałam, teraz na akcji zamówiłam sporo nasionek kwiatów i mam nadzieję ,że mi coś wpadnie i będę miała tak kolorowo jak Ty. Pozdrawiam.
dorkow0 pisze:Iwonko, gdzieś mi się zapodziałaś na tym Forum i dopiero dziś Cię znalazłam... Jednak stary kajecik, to dobra rzecz... Pisane nie zginie z powodu braku prądu...![]()
Cyklamenami radujesz oczy, może i u mnie dadzą w końcu radę...
A wyściółkę, proszę, wygłaskaj ode mnie... Takie fanaberie mnie dziś nachodzą, głaskanie wyściółki...Ale tak zadarnia teren, że trudno się powstrzymać...
A widzisz Grażynka fajna była z niego ściółka.gracha pisze:Korzonki krzaczka na pewno już nie przemarzną
sweety pisze:Ładna ta ściółka. Też taka chcę
Witaj Ala kwiatowa dziewczynoalicjad31 pisze:Witaj Iwonko![]()
Słodziutki kociaczek
Oj Iwonka Iwonka mówi Iwonka, dla żadnej zmyłki nic tu nie dodadawałamzielonajagoda pisze:Ja proponuję w tytule wątku zlikwidować dwa ostatnie wyrazy, dodane chyba tak dla zmyłki. Ogród masz piękny
, Backy też uroczy, proszę go ode mnie wygłaskać i wydrapać za uchem. Cudny ten migdałek z 14 strony, mam takiego samego i też tak kwitł pięknie jak Twój, ale przez tą pogodę i brak zimy, boję się że w tym roku może być
![]()
U Ciebie również wiosna w ogrodzie tak jak i u mnie, co to będzie
Iwonko, wiem, że są 2 odmiany cyklamenów ogrodowych - neapolitański/bluszczolistny i dyskowaty, może mamy różne odmiany?Ivona44 pisze:Pozwólcie szanowni goście, że zbiorowo podziękuję za odwiedziny i miłe wpisy,cieszę się, że Wam sie podobają moje kosmiczne cyklameny i mam nadzieję, że ktoś jeszcze pokaże swoje i podzieli się informacjami. (...)