Ogród Zbyszka i Żanety
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Zbyszka i Żanety
Wiosna podczas pierwszego spaceru 

- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Super kociak. Pogoda dzisiaj dopisała również i u mnie.
Super Rysio,ja tez mam Rysia ale to juz starszy członek rodziny,no i mój Rysio jakoś mniej owłosiony 

U mnie to samo - cebulowe już wystawiły noski.
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Witajcie moi Drodzy! U mnie też coś zaczyna wychylać się z ziemi. Zastanawiałam się czy nie poodkrywać roślinek, tylko to " a może przyjdzie mróz bez śniegu" mnie powstrzymuje. Jest tak ciepło, że jedziemy z mężem wykopać maliny i przygotować zagonek pod ogórki i przy domowe warzywka.
Co do kotka - ile trzeba wydać na to szczęście, gdzie go nabyliście. Obejrzałam w internecie tą rasę i jest niesamowita. Takich rozmiarów kot to jest coś.
Co do kotka - ile trzeba wydać na to szczęście, gdzie go nabyliście. Obejrzałam w internecie tą rasę i jest niesamowita. Takich rozmiarów kot to jest coś.
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Kupiliśmy go po wystawie kotów w Warszawie. Co do kasy trzeba mieć około 1500-2000tys, inaczej jak mów moja zona nie palić 2 mieisące
Kot jest niesamowity, ma bardzo wiele cech pasa, łatwo się uczy jest bardzo fajny. Ważna sprawa nie powoduje zniszczeń w domu, jest bardzo grzeczny.

-- 12 sty 2014, o 15:51 --
Mam pytanie, przykrywać czy nie przykrywać roślinek które zaczeły rosnąć????? Mam dylemat.

Kot jest niesamowity, ma bardzo wiele cech pasa, łatwo się uczy jest bardzo fajny. Ważna sprawa nie powoduje zniszczeń w domu, jest bardzo grzeczny.

-- 12 sty 2014, o 15:51 --
Mam pytanie, przykrywać czy nie przykrywać roślinek które zaczeły rosnąć????? Mam dylemat.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Zbyszku gratuluje kota
fajnie mieć takie żywe zwierzątko.A roślin nie nakrywam ,bo muszą sobie same radzić .Miłej niedzieli Zbyszku 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28

P. S Rysio ...cudowny...
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Moi drodzy stało sie coś fajnego! Jakiś czas temu do mojego opryskiwacza firmy Marolex dokupiłem 3m lance, która po 2 sezonach zaczęła przeciekać, pojawiły się drobne dziurki na ściankach lancy. Opisałem ten problem w mailu do firmy Marolex i stalo się coś dziwnego......... otrzymałem do domu przesyłkę z nowiutką 3 metrową lancą!!!!
Piszę o tym ponieważ stało się to pierwszy raz w moim życiu aby wielka firma w taki wspaniały sposób potraktowała tak naprawdę malutkiego nabywcę. Chciałbym w tym miejscu podziękować firmie Marolex a podziękowania umieszczam tutaj aby podzielić się z czytelnikami forum moim wielkim i miłym zaskoczeniem.
WIELKI SZACUNEK I PODZIĘKOWANIE DLA FIRMY "MAROLEX" OD ZASKOCZONEGO I URADOWANEGO DZIAŁKOWCA.
Piszę o tym ponieważ stało się to pierwszy raz w moim życiu aby wielka firma w taki wspaniały sposób potraktowała tak naprawdę malutkiego nabywcę. Chciałbym w tym miejscu podziękować firmie Marolex a podziękowania umieszczam tutaj aby podzielić się z czytelnikami forum moim wielkim i miłym zaskoczeniem.
WIELKI SZACUNEK I PODZIĘKOWANIE DLA FIRMY "MAROLEX" OD ZASKOCZONEGO I URADOWANEGO DZIAŁKOWCA.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Zbyszku -
piękna sprawa.Widać ,że to firma godna polecenia.Sama mam ich opryskiwacz dlatego będe ich polecać .A dla Firmy MAROLEX 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Zbyszku!
...no to super sprawa...i tak powinno być.
Pozdrawiam serdecznie i zyczę cierpliwości w oczekiwaniu na wiosnę

Pozdrawiam serdecznie i zyczę cierpliwości w oczekiwaniu na wiosnę

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- kamil888
- 500p
- Od: 26 lip 2012, o 17:59
Witaj Zbyszku
Ogród śliczny
Niektóre roslinki to aż mnie z nóg powaliły
Piekne są. U mnie z cebulowymi też sie tak działo 

Ogród śliczny