Agatko fajna sprawa, ale czyszczenie dysz

, w dodatku na zewnątrz. Chyba jestem za leniwa
Kasiu o tak, wyobraźnia pracuje coraz bardziej. Nie lubię takiego natłoku myśli. W sumie to dobrze, że do wiosny jeszcze chwilka. Mamy czas na przemyślenia. Czytałam, że był murarz

Ciekawe jak cię wyceni
Iwonko kwestia czyszczenia nie jest przerażająca, bo powierzchnia takiej balii nie jest duża, jednak trzeba raz na jakiś czas wyszorować ją szarym mydłem i szczotą. No, ale w sumie ogród też nie jest bezobsługowy i wymaga chyba więcej nakłądu pracy. Cały czas jest to temat do domowej dyskusji. Na kąpiele zapraszam-jeśli dojdzie do realizacji. Nawiązując do tematu grzania, to w środku balii zamontowany jest piec na drewno, który po ok.8-10 godzinach podczas niewielkich mrozów ogrzewa wodę do ok.42*C. Muszę się jeszcze dowiedzieć, czy można zamontować jakieś filtry aby latem, kiedy będzie największa eksploatacja nie wymieniać wody za często, bo chyba pójdziemy z torbami płacąc za wodę.
Jestem po pierwszych rozmowach z Panią architekt i być może uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu aby zrobić inwentaryzację roślinek i omówić pierwsze pomysły. Zrezygnowałam z poprzedniego ogrodnika, bo mam wątpliwości, czy wykonałby robotę zgodnie z planem. Zwróciłąm się o pomoc do firmy Gardenarium. Mają piękne projekty i bardzo fajne zdjęcia z realizacji "ich" ogrodów.
Przy okazji przeglądania ogrodowych zdjęć wpadły mi w oko ogrodniczki..., wręcz oszalałam na ich punkcie. Wysłałam już zapytanie, czy w tym roku będą mieli takie w swoim sklepiku.
Jak Wam się podobają?