Z przyjemnością obejrzałam piękne kolory i ładnie skomponowane rabaty w Twoim ogrodzie i poczytałam. Podziwiam nie tylko kompozycje roślinne, ale i pracowitość. Ziemię masz rzeczywiście kiepską, ale ja mam np. glebę I klasy i tez narzekam bo ciężka i sama nie daję rady w niej kopać. Koteczka przeurocza jak każdy mały kociak
Szczególnie przyglądam się rabatom z iglakami gdyż mam zamiar swój ogród wzbogacić o kilka egzemplarzy i szukam właśnie takich pomysłów jak je ze sobą zestawić, ponieważ moja wyobraźnia jest marna .
Ewa przy przestrzeni którą masz można prawie wszystko , na pewno coś fajnego wykombinujesz
Gosia czekam aż nowe nasadzenia na dolnej skarpie nabiorą kształtu - wtedy będę mógł pokazywać więcej
ten migdałek został z niej zabrany mam nadzieję że przeżyje -poszerzana skarpa przysypała mu korzenie tak że ledwo dałem radę go wykopać , z krzewuszką było łatwiej
Witam w Nowym Roku..Najlepszego życzę
: tylko człek nieświadomy może być w pełni szczęśliwy : też tak uważam.. a rzut szerokim wspaniale wygląda.. Kicia jest śliczna..dużo zmian poczyniłeś..gratuluję zakupu Oby jakoś szybko skończyła się ta niby zima..choć ponoć jeszcze ostatniego słowa nie rzekła Wiosna doda nam znowu skrzydeł..ja też czekam na to co wsadziłam jesienią..:)POzdrawiam..
No tak Zbyszku..zwłaszcza w te Tatry... Ja w tamtym roku zaliczyłam..ale też udało mi się w Bieszczady ruszyć..na Połoninę Wetlińską...więc marzenia się spełniają.. tego roku jeszcze planów brak co do gór..ale inne się już rysują..
A tak na marginesie..to mogłoby się już nie zaczynać.. wolę wiosnę.
Ładnie to tak męczyć gości, żeby po wizycie u Ciebie cierpieli męki zazdrości? Gdzie nie spojrzę tam ład i porządek, a w dodatku nietypowe kwiaty. Pigwowce w naszych ogrodach są pomarańczowe (albo czerwone ), a Twój w niesamowitym kolorze. Na szczęście pigwówka ze wszystkich tak samo skuteczna
Ewa gościu w skrzynce miał właśnie takie czerwonawe i jednego półpełnego w tej samej cenie, to go wyrwałem
Renia to plan minimum na ten rok, bo jak się da i pogoda plus kondycja pozwoli to myślę jeszcze o paru miejscach i na pewno nie będę czekał do września