Ogród kocicy cz.1
- zanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kocico, ta Twoja hosta Queen Josephine jakaś dziwna jest, albo zdjęcie nie oddaje kształtu i koloru. Czy jesteś pewna, że to ta odmiana? Jak chcesz to Ci podeślę zdjątko Q.J. i porównasz.
P.S. prześlij mi zdjęcie tej sadzonki ode mnie, o której nie wiesz co to jest, bo naprawdę nie pamiętam, co tam jeszcze było.
Pozdrawiam. Ania.
P.S. prześlij mi zdjęcie tej sadzonki ode mnie, o której nie wiesz co to jest, bo naprawdę nie pamiętam, co tam jeszcze było.
Pozdrawiam. Ania.
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Jolu dziękuję:-), nie takie to rarytasy, ale np, krzewuszka jest przedziwna i te dwie kaliny do mojej kolekcji.
Tess ja wiem, że szalejesz z różami bo czytam Twój wątek codziennie, nie odzywam się bo tam jest tłok niemiłosierny:-).
maakita to jest drewnochron z woskiem, tak jest napisane na opakowaniu http://drewnochron.pl/produkty.xml
zanna ja wiem, że nie bardzo wygląda, ale ma margines na niektórych liściach, funkia jest nasłoneczniona na maksa bo stała na otwartej przestrzeni niestety i zapewne to jest powód jej obecnego wyglądu, czy jest to QJ zobaczymy za jakiś czas jak wypuści nowe liście w nowym miejscu, może dopiero na wiosnę.....a zdjęcie zrobię troszkę później i podeślę.
Tess ja wiem, że szalejesz z różami bo czytam Twój wątek codziennie, nie odzywam się bo tam jest tłok niemiłosierny:-).
maakita to jest drewnochron z woskiem, tak jest napisane na opakowaniu http://drewnochron.pl/produkty.xml
zanna ja wiem, że nie bardzo wygląda, ale ma margines na niektórych liściach, funkia jest nasłoneczniona na maksa bo stała na otwartej przestrzeni niestety i zapewne to jest powód jej obecnego wyglądu, czy jest to QJ zobaczymy za jakiś czas jak wypuści nowe liście w nowym miejscu, może dopiero na wiosnę.....a zdjęcie zrobię troszkę później i podeślę.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kocico,
GRATULUJĘ!!!
===
kocica
500p
===
A tak poza tym, to gdzie się kupuje takie kaliny? I czerwonolistną babkę? Cała reszta zakupów tez świetna, ale te trzy mnie najbardziej interesują. Na inne zakupy chyba poczekam do wiosny
:P
GRATULUJĘ!!!

===
kocica
500p
===
A tak poza tym, to gdzie się kupuje takie kaliny? I czerwonolistną babkę? Cała reszta zakupów tez świetna, ale te trzy mnie najbardziej interesują. Na inne zakupy chyba poczekam do wiosny

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kocica
- Kontakt:
Nalewko pięknie Ci dziękuję:-). Myślałam, że srebrną kartę zdobędę około niedzieli, ale tak jakoś się ostatnio rozgadałam, że wyszło wcześniej.
A te roślinki kupiłam w szkółce braci Dębskich w Końskowoli.
A te roślinki kupiłam w szkółce braci Dębskich w Końskowoli.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica
- Kontakt:
Miło mi Cię widzieć Bea i pięknie dziękuję. Ja teraz jestem wg tej karty elita, a tak nazywam u nas na wsi tych pijaczków spod sklepu....
co to mają zawsze na drinka, ale nic nie robią, tylko oni są przez y czyli elyta.

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ożesz jaki tu tłok dzisiaj.
Ewo - serdecznie gratuluję!
Nie tylko ilości ale również jakości tego co piszesz do nas!
Brawo i dziękujemy!
Pisałam w moim wątku ...bielunie są również ciekawe i również pachną i nie sprawiają kłopotów z przechowaniem.
Proszę pogratulować mężowi udanego wysiewu.
Nie każdemu wschodzą nasiona .
Masz zdolnego męża i wspaniałego pomocnika.
Pozdrawiam Was oboje

Ewo - serdecznie gratuluję!
Nie tylko ilości ale również jakości tego co piszesz do nas!
Brawo i dziękujemy!

Pisałam w moim wątku ...bielunie są również ciekawe i również pachną i nie sprawiają kłopotów z przechowaniem.
Proszę pogratulować mężowi udanego wysiewu.
Nie każdemu wschodzą nasiona .
Masz zdolnego męża i wspaniałego pomocnika.
Pozdrawiam Was oboje

- kocica
- Kontakt:
A ja nie przypuszczałam, że odwiedzi mnie tyle osób i jeszcze do tego z gratulacjami
.
Tajga, zanna, KaRo pięknie Wam dziękuję!!!

Tajga, zanna, KaRo pięknie Wam dziękuję!!!
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu przyjmij i od nas gratulacje z okazji zdobycia srebrnej karty .
Obiecałam Ci , że postaram się poszukać coś konkretnego do impregnacji brzozy , więc możesz to zrobić apikorem [to jest impregnat na bazie naturalnych wosków , produkuje go firma Altax w Poznaniu] . Tam gdzie w sklepie będą mieli altaxin , to tam powinnaś dostać apikor .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Obiecałam Ci , że postaram się poszukać coś konkretnego do impregnacji brzozy , więc możesz to zrobić apikorem [to jest impregnat na bazie naturalnych wosków , produkuje go firma Altax w Poznaniu] . Tam gdzie w sklepie będą mieli altaxin , to tam powinnaś dostać apikor .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- kocica
- Kontakt:
Zosiu bardzo Ci dziękuję za informacje o impregnacie do brzózki, a także za gratulacje srebrnokarciane. Ogis Tobie również dziękuję:-).
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.