Aniu,dziękuję te tła to wyszły przez przypadek,bo zasadziłam te rośliny jako moje nadwyżki zaraz za różami,bo nie było co z nimi zrobić a nienawidzę wyrzucać roślin
Gosiu,aż się uśmiechnęłam jak napisałaś ,że róże się przy nich chowają ,więc wynika z tego ,że wszystkie kwiaty są piękne i ja też tak uważam
Marysiu,ja też muszę spróbować z tymi patyczkami w gazecie,zaglądłam do mojego notatnika i wszystko jest napisane co chciałaś i wiem która piwonia,nie wiem czy jeszcze nie mówiłaś później o rdeście,jeżeli potwierdzisz to zapiszę,a z tym zbieraniem to mam tak samo, ciągle na coś zbieram,ale tylko tak można coś mieć,pytania wyczerpująco odpowiedziane
Sylwio,ta róża to miniaturka nie tylko kwiatuszki małe to cały pokrój rośliny niewielki ,ja kupiłam w jesieni trochę róż u Ewy Gloriadei ,naszej forumowiczki,bardzo jestem zadowolona z przesyłki i myślę że będą pięknie rosły,pokażę w lecie,a tą o którą pytasz to kupiłam w Krakowie na wystawie kwiatów może 4 lata temu,coś ukorzeniam ale dopiero na wiosnę się okaże co będzie,pozdrawiam gorąco ;