Podoba mi się taka zima jaką teraz mamy. Nie trzeba roślin okrywać, w ogrodzie można popracować. Żeby jeszcze dzisiaj słoneczko wyszło jak wczoraj, to byśmy się nad jezioro przeszli.
Dorotko przybiegłam z rewizytą i tak sobie po cichu mówię...gdzie ja byłam że jeszcze mnie u Ciebie nie było.
Na razie pobieżnie przejrzałam Twój wątek....a tu jeszcze wątek domowy i hobby.
Ten murek...kurcze cudo...i Ty to wszystko sama? Jestem pod wrażeniem, zdolna i silna kobieto
Pozdrawiam i pędzę oglądać Twój raj
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Ja też czekam na śnieg. Jednak ogród ze śniegiem wygląda cudnie.
Wiosną czeka mnie wielkie cięcie iglaków płożących. Będzie sporo pracy ale już się nie mogę doczekać efektów.
Dorotko u mnie było podobnie słońce , trele ptaków i wiosna - można by rzecz,
korzystaj z dzisiejszego dnia , idź na spacer....pogoda sprzyja i trzeba to wykorzystać.
Witaj Dorotko...
Cudne widoki z ogrodu...
Piszesz, że czekasz na śnieg... Ja też czekam, bo wiele zrobić nie można, a widok zaśnieżonego ogrodu jest piękny...
Ale jak ma nie być zimy, to może być jak jest...
Pozdrawiam serdecznie...
Dzisiaj tak pięknie na dworze, wiosna jak nic. Ręce do roboty się rwą a jak w końcu mróz przyjdzie? Oj sprzątać jeszcze nie ma co. Liski może i nieciekawie wyglądają ale jak śniegu nie ma, to choć troszkę oslonia roślinki.
Dorotko..O tak pięknie mamy tej zimy..i oby jej nie było..ale tak już jest że w naszym klimacie się bez niej pewnie nie obędziemy i to teraz przeraża mnie najbardziej kiedy rośliny zaczynają wegetację.. Świetne masz murki bardzo mi się podobają Pozdrawiam..