Witam Was miłe panie
No tak, mnie nie ma a tu się dzieje. Piszcie dziewczyny w moim wątku jak tylko macie ochotę, przynajmniej więcej wiem
Tereniu, u nas dzisiaj pagoda tak piękna, że grzech w domu siedzieć, powycinałam suche liście u liliowców, przesadzałam i nasadziłam do doniczek trochę siewek miniaturowych bratków. Ale widzę, że nie tylko ja w styczniu działam w ogrodzie, Ty sadziłaś urdzik, ale pewnie i inne prace wykonywałaś. Tereniu, byłam u Ciebie nie jeden raz i jak widzisz i tak wszystkiego nie dostrzegłam. A czy masz może rutewkę, bo Irenka dzisiaj do mnie dzwoniła i wychwalała, że to piękna bylinka.
Tereniu, pomysł z wątkiem dla Ciebie całkiem fajny

, ale ja wiem, że masz mało czasu. Dlatego też będzie mi miło jak u mnie będziesz częstym gościem, a z okna mnie nie widzisz bo Ci las zasłania
Kasia, piszesz, że mój wątek jest przyjazny, fajnie, że tak to odbierasz. Myślę, że tak jest sympatyczniej. Poznajemy się, chociaż z wieloma osobami to tylko wirtualnie, ale i to jest miłe. Wspólne pasje i zamiłowania łączą ludzi i zbliżają. Mnie się bardzo podoba to, że tak wiele osób jest chętnych wymieniać się roślinami. Sama już otrzymałam przesyłki z pięknościami i staram się to odwzajemnić. Nie targujemy się jak by to był rynek, nie ma czegoś takiego "że ja ci więcej a ty mniej" lub odwrotnie. Za każdym razem jak otrzymałam paczuszkę, to zawierała nie tylko to o co prosiłam, ale zawsze coś nadto, tak po prosu "gratis"tak od serca.
Z Terenią znamy się już kilka lat, a poznałyśmy się dlatego, że mamy wspólne pasje i tak się znalazłyśmy, chociaż dzieli nas ok. 500 km.
Jadódko i
Aniu, Terenie też znacie i nawet słowa nie pisane przez Nią są nam znane, bo Ona ma dobre

. Jestem też pewna , że Wy Wszystkie też macie takie dobre

....
Pozdrawiam, Ula