Ciekawe,ile kosztuje i jak się nazywa

Pozdrawiam,
SLA
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 7178,d.Ymsida74 pisze:Jola ,a pod jakim nikiem jest na all
NA poprzedniej stronie Jurek-semper, wkleił linka , wyświetlą Ci się wszystkie aukcje Pana Marka,raczej nie zabraknie towaru ,ale ja wolę kupić wcześniej ,wysyłka i tak od 1 kwietnia więc mogę zapłacić za miesiąc lub dwaSylwia85 pisze:Dorotko serduszka robi wrażenie to może i ja tego Pana poszukam:) na allegrooo. Zobaczę co on jeszcze sprzedaję i moze się skuszę. Ale zamawiać o tej porze to czy jeszcze nie za wcześnie?
Jola na stronie 20 masz zdjęcia 4 serduszek od MPjode22 pisze:Dorotko, w bylinowymraju też jeszcze domówiłam te pierwiosnki pełne łyszczaki- nie otwierały mi się ich zdjęcia i nie zauważyłam jakie one piękne. Dopiero jak u siebie napisałaś, to je sprawdziłam. Mają też nową jeżówkę 'Eccentric'
.
Do podstolca dotarłam, ale wcześniej zamówiłam już kilka serduszek na All.. u patryka. Natomiast Podstolec ma kilka serduszek jakich tamten nie ma: 'Candy Hearts' i King of Hearts". Czy masz je może i czy warto je zamawiać- jak prezentują się w porównaniu z 'Burning Hearts'