Zielony Zakątek !!!
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Witaj Gosiu w Nowym Roku. Piękna choinka i jakże piękne dekoracje. Jednym słowem cudnie. Bedę tutaj w 2014r częściej zaglądać i podziwiać, pozdrawiam.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu widzę że Mikołaj spisał się w tym roku wyjątkowo dobrze i przyniósł upragniony prezent
Migawki świąteczne, prześliczny wystrój. Czyżby u Ciebie jest mniejszy bark mojego renifera?

Migawki świąteczne, prześliczny wystrój. Czyżby u Ciebie jest mniejszy bark mojego renifera?

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
iwona0042 - Dziękuję za życzonka Nowo Roczne , oby się tak licznie spełniały. Ja również twierdze że szczęściu trzeba pomagać , więc trzeba mieć motywacje i inspiracje do ich realizacji. Cieplutko pozdrawiam
Sylwia85 - Serdecznie zapraszam i postaram się aby 2014 było co podziwiać
aage - Aguś oj tak spisał się w tym roku nasz Mikuś za co go serdecznie ściskam
A co do barku renifera to mam go już drugi sezon , jest to prezent od męża na 6 rocznicę ślubu i na tym zdjęciu wydaje się być nieco mniejszy niż w rzeczywistości. Postaram się dodać jego inne ujęcia i wtedy może porównamy. Zmierzę jego wysokość o może porównamy ma 28 cm.

Sylwia85 - Serdecznie zapraszam i postaram się aby 2014 było co podziwiać

aage - Aguś oj tak spisał się w tym roku nasz Mikuś za co go serdecznie ściskam

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Bardzo ładne dodatki mnie szczególnie przypadła do gustu latarenka.Będę odwiedzać.Pozdrawiam. 

- aage
Zmierzę jak wrócę na włości, może to jego brat bliźniak 

- gosiaczek12a11
- 500p
- jonatanka
Gosiu to jest po prostu cudne już mi się takie marzy
Czy to jest z drewna?

- gosiaczek12a11
- 500p
Tak One są z drewna tą największą przywieźliśmy z mężem z nad morza zamiast kiczowatych dupereli , postanowiliśmy przytachać taką ślicznotkę.
Dwie mniejsze są reanimowane , ktoś chciał je wyrzucić a ja je przygarnęłam. Trochę przeszlifowałam odmalowałam i wyszły cudownie.
Jak będę miała odrobinę czasu z aparatem , pokarzę ci świeczniki z starej tralkowej lampy która miała skończyć w kominku. Ale Gosiaczek ją ocalił
Dwie mniejsze są reanimowane , ktoś chciał je wyrzucić a ja je przygarnęłam. Trochę przeszlifowałam odmalowałam i wyszły cudownie.
Jak będę miała odrobinę czasu z aparatem , pokarzę ci świeczniki z starej tralkowej lampy która miała skończyć w kominku. Ale Gosiaczek ją ocalił

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo gustowne dodatki. Latarenki bardzo mi się podobają i muszę rozejrzeć się wokół siebie może też coś podobnego znajdę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- jonatanka
Jak ludzie mogą wyrzucać takie rzeczy,nie dostrzegają,że można jeszcze ładnie je odnowić.Ja jestem na etapie poszukiwań taki właśnie latarenek nie ukrywam żeby były jak największe
Gosiu czekam na fotki.

- aage
Tak jak myślałam, brat bliźniak twojego rogacza stacjonuje u mnie
Gusta to my mamy naprawdę podobne

Gusta to my mamy naprawdę podobne

- gosiaczek12a11
- 500p
Sylwia85 - Fajnie że dodatki Ci się podobają , latarenek jest pełno ale ceny ich są dość wysokie , niestety . Mam ich dość dużo ale nadal mam na nie chrapkę
jonatanka - No wyrzucają ale ja chętnie przygarniam
Mąż prowadzi firmę remontową i bardzo często przywozi mi takie niesamowite cacka.Życzę sukcesów w poszukiwaniu
A teraz obiecane zdjęcie świeczników wykonanych przeze mnie, ze starej lampy. Wystarczył papier ścierny , pędzel i trochę farby.

A teraz iglaczki których też ktoś chciał się pozbyć , były duże i bałam się że nie dadzą rady ale dużo podlewałam i się przyjęły.

I doniczka też z odzysku , to zdjęcie latem obecnie doniczka już jest przemalowana na biało i jest w domku.

To jej obecny wygląd

aage - A jednak brat bliźniak
Prawda że jest uroczy , u mnie stał cały rok mimo że to raczej akcent świąteczny i tym razem też nie trafi na strych jak inne ozdoby. Taki sam dylemat mam z jelonkiem który jest tak uroczy że nie mam sumienia go chować . Jak myślisz może ze mną zostać cały rok

jonatanka - No wyrzucają ale ja chętnie przygarniam

A teraz obiecane zdjęcie świeczników wykonanych przeze mnie, ze starej lampy. Wystarczył papier ścierny , pędzel i trochę farby.

A teraz iglaczki których też ktoś chciał się pozbyć , były duże i bałam się że nie dadzą rady ale dużo podlewałam i się przyjęły.

I doniczka też z odzysku , to zdjęcie latem obecnie doniczka już jest przemalowana na biało i jest w domku.

To jej obecny wygląd

aage - A jednak brat bliźniak

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu,wpadłam do Ciebie na chwilkę i tak mnie przytrzymało ,że siedzę godzinę i spaceruję po Twoim pięknym ogrodzie i domku ,wszystko pięknie zadbane dopasowane ,wielka elegancja ,bardzo mi się podoba,dzieciaki super,tutaj tez mnie zaskoczyło ,bo o swojej córeczce mówisz kruszynka ,a ja tak mówię do swojej wnuczki od urodzenia do teraz i tak zostanie,to teraz są dwie kruszynki,pozdrawiam gorąco, będę zaglądać i spacerować

- aage
Nie i nawet mężów mamy bliźniaków
Wydaje mi się że postać renifera może być akcentem całorocznym...kult skandynawi się to zwie
Świeczniki rewelacyjne
uwielbiam zrobić coś z niczego 

Wydaje mi się że postać renifera może być akcentem całorocznym...kult skandynawi się to zwie

Świeczniki rewelacyjne

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Gosiu, rewelacyjnie zaaranżowane dekoracje
a latarenki i mnie ujęły za serce
Dlaczego ja jeszcze żadnej nie mam
chyba będę musiała to zmienić 

Dlaczego ja jeszcze żadnej nie mam