Witajcie w nowym roku! Już z powrotem w domu! Noc sylwestrowa minęła fantastycznie
(swoją drogą bardzo fajny lokal), przyjemnym spacerem nad ranem do domu bratanka

Obcasy całe, M dotrzymał kroku
(z plastrami), ale w rzyció się tak nie objadłam....Jedzenie było doskonałe, ale zdecydowanie za dużo! Przynajmniej o jedną kolację!
Agnieszko czyżby twój Zakątek był w pobliżu

Co prawda jestem już na Mazowszu, ale następnym razem jestem w lutym!
Dzisiaj po obchodzie ...westchnęłam tylko

Kamyki mogłyby znaleźć się w moim ogrodzie zdecydowanie!
Madzia nadchodzę!!!

Za życzenia dziękuję bardzo! Pogoda jest taka, że chce mi się jutro wyplewić całą tę paskudną koniczynę! Z tego co widzę roślinki mają się dobrze i nic nie wyłazi z ziemi! Czyli w porządku! Kiedy się widzimy?
Małgosiu I ja Tobie samych radości życzę! Postanowiłam, że noworocznych postanowień nie będzie! Tylko... po prostu zabiorę się do pracy

Wróciłam myślami do komentarzy na temat zakątka i pomyślałam, że to co mówiłaś o kamieniu wcale nie jest pozbawione sensu.

Myślę intensywnie. Mój M jak mnie słucha ma już dość
Kasiek witaj i również wszystkiego dobrego! Powiem szczerze jest co robić! Rezultat będzie zależeć od wielu rzeczy, choćby takich jak finanse

W jarzmiankach również zakochałam się w zeszłym roku, ale jakoś nie natrafiłam u żadnego ogrodnika więc mogę tylko zamówić przez net.
Jeszcze dwa drzewa i więcej zakupów nie planuję!

Wiesz, że tak się tylko mówi

Jadąc parę godzin temu do domu, zamarzyłam o nowej pergoli - bramce do ogrodu, stara ledwo się trzyma!
Iwonko odezwałam się do szczytnicy na pw w sprawie sadzonek, bo miałam starą korespondencję z poprzedniego zamówienia i tobie też tak radzę

Tu jest link do wątku sprzedażowego, który nie jest jeszcze zamknięty, więc przejrzysz ofertę, chyba 20 strona około.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=868
Pozdrawiam! Ja byłam bardzo zadowolona z roślinek