Ogród Marty cz. III
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. III
Marto jeżeli Zuzia to panienka ze zdjęć świątecznych to ją znamy i to ogromna przyjemność dla babci jak wnuczka się z nią identyfikuje.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne wspominkowe zdjęcia , dużo kolorów aż się chce żyć i sadzić nowe kolorowe nowości. Zdjęcie rodzinne
Pozdrawiam !!!

Pozdrawiam !!!
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Fajne zdjęcie,a z Ciebie atrakcyjna kobitka 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto wszyscy pięknie wyglądacie. A Ty to taka ciepła, miła kobieta o pięknym uśmiechu. Fajnie Cię oglądać.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Sylwio,dziękuję,Zuzia już panienka ,ale ciągle mówi że ona to ja,pokazałam się żebyście wiedziały z kim rozmawiacie bo może i lepiej się rozmawia
Ulciu,bardzo dziękuję,jestem z niej dumna bo mądra z niej dziewczynka i we wszystkim chce mnie naśladować
Joasiu,nie wiem czy można przyjąć tyle komplementów,aż się rumienię
Ewciu,teraz te odmiany ,które się kupuje to strasznie marnieją,nie wiem dlaczego,najlepsze te stare odmiany,ja parę szt ukorzeniłam takich mocnych, zdrowych odmian,które są w moim ogrodzie i w tym roku sobie zasadzę na wiosnę
Marysiu,to właśnie Zuzia jest na świątecznym zdjęciu,tak rośnie i szczęśliwa bo chłopcy się za nią oglądają,a z tą identyfikacją to czasem się uśmieję ,bo wynajduje najmniejsze szczegóły i mówi że ona ma takie same jak ja
Gosiu,witam w moim ogrodzie,miło mi,że się podoba,zaglądaj częściej,zapraszam,znowu coś będzie nowego,gorąco pozdrawiam

Ulciu,bardzo dziękuję,jestem z niej dumna bo mądra z niej dziewczynka i we wszystkim chce mnie naśladować

Joasiu,nie wiem czy można przyjąć tyle komplementów,aż się rumienię

Ewciu,teraz te odmiany ,które się kupuje to strasznie marnieją,nie wiem dlaczego,najlepsze te stare odmiany,ja parę szt ukorzeniłam takich mocnych, zdrowych odmian,które są w moim ogrodzie i w tym roku sobie zasadzę na wiosnę

Marysiu,to właśnie Zuzia jest na świątecznym zdjęciu,tak rośnie i szczęśliwa bo chłopcy się za nią oglądają,a z tą identyfikacją to czasem się uśmieję ,bo wynajduje najmniejsze szczegóły i mówi że ona ma takie same jak ja

Gosiu,witam w moim ogrodzie,miło mi,że się podoba,zaglądaj częściej,zapraszam,znowu coś będzie nowego,gorąco pozdrawiam

-
Dorotko 7,bardzo dziękuję ,aż się rumienię od komplementów
Dorotko,korzo-m,znowu się zrumieniłam ,ale to miłe czytać takie słowa,bardzo dziękuję

Dorotko,korzo-m,znowu się zrumieniłam ,ale to miłe czytać takie słowa,bardzo dziękuję

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martuś zapomniałam dodać ,ze fajna laseczka z Ciebie 

-
Joasiu,jesteś niemożliwa ,dziękuję 

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, gdzie ja byłam, że Ciebie jeszcze nie widziałam... Super babeczka jesteś i wyglądasz bardzo elegancko...
Buziaki, Kochana Dziewczyno... 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
A ja się dziwiłam u siebie w wątku co za rumiana dziewczyna mnie odwiedziła, a to nasza Marta tak się zarumieniła 

-
Dorotko,gdzieś się zawieruszyłaś ,dziękuję za miłe słowa i tez przesyłam buziaczki
Marysiu,nie śmiej się z moich wypieków ,wczoraj jak wstawiłam to zdjęcie to tak mi serce biło jakbym była bardzo zdenerwowana,a teraz mam wypieki,nie nadaję się do żadnej prezentacji

Marysiu,nie śmiej się z moich wypieków ,wczoraj jak wstawiłam to zdjęcie to tak mi serce biło jakbym była bardzo zdenerwowana,a teraz mam wypieki,nie nadaję się do żadnej prezentacji

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Powoli wracam na forum...nadrabianie zaległości w twoim wątku, to czysta przyjemność...och
ach
i tak przez cały czas
Cudowny, kipiący kwieciem ogród, radośnie uśmiechnięta rodzina, klimatyczny dom...szczęściara z Ciebie Marto
PS. Gdybym wyglądała, tak jak ty, to pokazywałabym się w każdym możliwym wątku

Cudowny, kipiący kwieciem ogród, radośnie uśmiechnięta rodzina, klimatyczny dom...szczęściara z Ciebie Marto

PS. Gdybym wyglądała, tak jak ty, to pokazywałabym się w każdym możliwym wątku

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Miło Ciebie widzieć Marto!
a i oglądanie fotek z Twojego dojrzałego ogrodu to sama przyjemność!
Dawaj takich fotek jak najwięcej ! Cieszę się,że zaglądasz do mnie i bardzo
dziękuję !

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu jesteś sympatyczną osobą i nawet ze zdjecia widać że dobry człowiek z Ciebie. Mi zawsze bardzo miło się z Tobą rozmawia 

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Ale piękne te różaneczniki, piękne wspomnienia, już nie długo tylko pare miesięcy i znowu zobaczymy ich urok..
Serdeczne życzenia w Nowym Roku.