Witam, witam przemiłych gości. W świątecznych przygotowaniach utknęłam?.. i tylko dlatego nie zaglądałam na forum?.
Schowałam notebooka, żeby mnie nie kusiło.
Dziś wpadłam na forum przede wszystkim, aby złożyć Wam wszystkim moc życzeń Świątecznych?..
spokoju i radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny.
W Nowym Roku życzę dużo zadowolenia z naszej ogrodowej pasji, a różanie zakręconym zdrowych krzaczków i pięknych kwiatów.
Na zakończenie tego roku umilacze i do popisania w nowym roku.
Maju - piękne zakończenie starego roku wstawiłaś- Wesołych Świąt też życzę . Życzę Tobie by w Nowym Roku Twój ogród też tak pięknie rozkwitł a sobie życzę byś jak najwięcej takich zdjęć wstawiała.
Majeczko, te zdjęcia to lekarstwo na całe zło, wpadłam na chwilkę, aby poprawić sobie nastrój, bo w pracy straszna nerwówa, aż czasami wszystkiego się odechciewa, odliczam godziny do jutrzejszego popołudnia, kiedy to z niej wyjdę i będę mogła wreszcie oddać się nastrojowi świąt. Śliczne zdjęcia pięknych różanych rabatek, które bezustannie mnie zachwycają, Heidi Klum kwitła Ci zjawiskowo, a The Alnwick Rose jest u mnie od pewnego czasu na liście chciejstw, ale zobaczymy wiosną. Maju zdrowych spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki .
Wam życzę z całego serca w Nowym Roku wszystkiego, czego tylko pragniecie.
Niech się spełnią wszystkie nasze marzenia, niech ten rok przyniesie nam wszystko, co dobre.
Jednym słowem Do siego Nowego Roku
W oczekiwaniu na zimę proponuję jak zwykle powspominać i pomarzyć o nowym sezonie.
Ania tylko pilnuj, bo czarne mszyce go uwielbiają.
Ja czekam na Twoje zakątki Aniu a i jeszcze muszę zamówić tą szałwię, co ją miałaś w ubiegłym sezonie
cd. wspomnień
to jeszcze koperek ozdobny
a, to mojegu siewu ostróżka
Drugi krzaczek Heidi Klum i zaczynajaca kwitnać Pirouette
Oczywiście zarumieniony Chippek
Dzwonek i coś tam zaczyna kwitnąć ..... to dopiero początek sezonu...