Ogródek-kalejdoskop-lojki
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Jolu, dziekuje za odpowiedź ! Wyglada na to , że to nie jest ta róża , chociaż bliźniaczo podobna jest do mojej, ale moja to miniatura
Czyli musze szukac w sklepach.

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Asiu ja nie mam żadnej miniaturki ale jak widzę w tym kolorze i pokroju jest dużo podobnych różyczek będzie chyba ciężko znaleźć jak nie znasz nazwy ale popytam Kamili może coś wie na ten temat.

- lojka 63
- Kontakt:
-
- 200p
- Od: 24 lut 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu
Daj mi proszę namiary na Ewę z Przemyśla, bo nie udało mi się jeszcze na nią natrafić. Może coś z tego wyjdzie

Daj mi proszę namiary na Ewę z Przemyśla, bo nie udało mi się jeszcze na nią natrafić. Może coś z tego wyjdzie

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Jolu,masz rękę do mieczyków.Czy przed posadzeniem zaprawiasz je w jakis sposób? Swoje miałam wyrzucić,bo albo nie kwitną albo są bardzo mizerne,ale dam im ostatnia szansę.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 25 lis 2013, o 14:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mieczyki faktycznie bardzo dorodne 

- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
widzę, że .... wspominasz i tęsknisz ...
życzę więc w Nowym Roku szybkiej wiosny i ciepłego lata by kwiaty radowały nas swymi kolorami
życzę więc w Nowym Roku szybkiej wiosny i ciepłego lata by kwiaty radowały nas swymi kolorami
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Bardzo ładne mieczyki. Takie naturalne kolory lubię najbardziej.
Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra!

Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra!

- lojka 63
- Kontakt:
Witajcie kochani na początek wszystkiego najlepszego dla wszystkich w nowym 2014 roku oby był spokojny i obfitował w same radosne chwile .
Stokrotko napisałam na pw. ale czy mi się udało ocenisz sama bo nie wiem do końca czy mi to wyszło.Bardzo bym pragnęła żeby się wszystko dobrze potoczyło.
Gosiu ja niczym nie zaprawiam one są takie w pierwszym roku po zakupi cebul a potem już wykopuję mniejsze i też są mniejsze kwiaty,tak że co roku pasuje mi coś świeżego dokupić.tylko gdzie to potem sadzić?

Stokrotko napisałam na pw. ale czy mi się udało ocenisz sama bo nie wiem do końca czy mi to wyszło.Bardzo bym pragnęła żeby się wszystko dobrze potoczyło.

Gosiu ja niczym nie zaprawiam one są takie w pierwszym roku po zakupi cebul a potem już wykopuję mniejsze i też są mniejsze kwiaty,tak że co roku pasuje mi coś świeżego dokupić.tylko gdzie to potem sadzić?

- lojka 63
- Kontakt:
Andrzejku ,Krystianie ,Majkamati dziękuję wam bardzo i dla was wszystkich gorące życzenia wszystkiego co najlepsze w tym roku wielu pięknych kwitnień i powodzenia w każdej dziedzinie życia oby to był piękny pamiętny rok.

Nie wiem czy lubicie te kwiaty ale ja bardzo bo są niewymagające a tworzą fajną barwną plamę.

Nie wiem czy lubicie te kwiaty ale ja bardzo bo są niewymagające a tworzą fajną barwną plamę.

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Jolu my ogrodowo zakręceni kochamy wszystkie kwiaty.mieczyki masz śliczne a moje w tym roku po prostu się położyły. 

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Jolu i Tobie kochana wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok ! Ogrodu kolorowego, pachnącego i relaksacyjnego - oceanu spokoju i natchnień 
Co do róży, wiem takich o tym kolorze jest sporo... Będę szukać

Co do róży, wiem takich o tym kolorze jest sporo... Będę szukać

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Jolu Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ,dużo zdróweczka i pięknego ogródeczka 

-
- Od: 26 lis 2009, o 18:14
Gospodyni tego tematu i wszystkim zaglądającym tu, życzę w Nowym Roku 2014 samych sukcesów w życiu osobistym, zawodowym, a przede wszystkim ogrodowym
.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=67989 może będzie przydatny
Moja mama dostała przed laty bukiet róż w czerwcu i urwała taki pęd wyrastający koło liścia (jak wilk w pomidorach) i go ukorzeniła z powodzeniem - rośnie sobie piękny krzak.

Jak masz egzemplarz róży, która Ci się podoba to spróbuj sama ją rozmnożyć. Sama nie mam takiego doświadczenia ale znalazłami temat:iwwa pisze:Witaj Jolu !
Różczyczki masz cudne. Jedna przykuła moją uwagę...
... Ja chyba mam taką samą i nie wiem właśnie jak się nazywa, a chciałam sobie dokupić ale nie mam punktu zaczepienia... To jest miniaturowa róża?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=67989 może będzie przydatny

Moja mama dostała przed laty bukiet róż w czerwcu i urwała taki pęd wyrastający koło liścia (jak wilk w pomidorach) i go ukorzeniła z powodzeniem - rośnie sobie piękny krzak.
Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."

"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."