Madziu śliczna bułgarska ściana
Podziwiam Twoje wyczyny z roślinami domowymi i na pociechę napiszę że ja też walczę z tarcznikiem (co roku) na oleandrze i wełnowcami
Zdrówka życzę
Co to za odmiany aglaonem? Ja mam dwie - Silver Queen i Crete, ta pierwsza (staruszka) prawie co roku kwitnie. Crete mam niecały rok i chyba też zabiera się do kwitnienia. Niespecjalnie mnie to cieszy, bo kwiaty nie są urodziwe i zapewne osłabiają rośliny. Hipeastrum mnie zawiodło, ledwo rozwinęło wszystkie kwiaty, a już przestaje ładnie wyglądać Myślisz, że to normalne, czy może coś źle robię?
Mam nadzieję, że już jesteś zdrowa Pozdrawiam!
Przeczytałam, obejrzałam i zachwyciłam się wymienię to co pamiętam- sarny, amarylisy-ten czerwony i zabandażowany :;230zwierzaki przechrzczona roślinka- podarte rajtki- gratuluję fantazji zdjęcia z podróży- bajka- zobaczyć lokatorów naszych doniczek w ich normalnym rozmiarze i wiele, wiele innych- przepięknych roślinek będę często je podziwiać
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
Kingo Haniu BasiuMarysiu tarczniki są okropne a Bułgaria Małgosiu tak to Nesrber Milenko aglaonemy to maria silver frost i cutlas hiperastrum jak ma ciepło to szybko pada lepiej im w chłodku już jestem zdrowa na szczęście Aniu racja Bielseczko najładniej świeciło w zeszłym roku Kelpie zapraszam częściej i dziękuję za pochwały
Madziu, jak Twoje hiperki? Mój przekwitł, ostatni pęd ściełąm do wazonu i postał troszkę ozdabiając. A teraz liście hoduję, czy dawać nawozu?? tym liściom??