Witam weekendowo
gianna pisze:Kasiu, Ty już masz swoje białe Oncidium, a ja wciąż o nim marzę. Odkąd mam bordowe i żółte, chcę więcej... Są cudowne.
Blc.Yen Corona Green Genii - lepszego prezentu nie mogła zrobić. Fotka z kropelkami bardzo mi się podoba
Czerwona mini, to jak widzę również może być żółtą, zależy z której strony patrzysz

Fascynujący egzemplarz
Gratuluję tylu kwitnień zimą!
Janeczko 
.Nie dziwie Ci sie ,ze chcesz nowe Oncidia zakupic,sa sliczne

.Ja mam jeszcze Red Twinkle Fantasy,ma dwa pedziki,to jego pierwsze kwitnienie bedzie i tez na tym na pewno nie skoncze

.Bardzo wdzieczne i latwe w uprawie kwiatuszki.
Dusia,Brendi,bardzo dziekuje w imieniu moich kwiatkow
Joasiu,bardzo mi milo ze zajrzalas

.Bronze maiden teraz troszke inaczej wyglada ,zrobil sie bardziej "bezowo -brazowy",ma kilka paczkow wiec licze na wiecej kwiatkow.A Convolutum tez uwielbiam za jego kolory i piekne kwiatuszki.Zapraszam czesciej
Ciku,no wlasnie nie moglam sobie przypomniec komu sie tak ten "MIlky Way" podobal

.Teraz juz wiem
Zakwitla znowu moja kochana "pyza",jedna z ulubionych hybrydek ,chetnie i czesto kwitnie,uwielbiam ja.Ochrzczona kiedys "pyza" przez Tomka-Furious.
Sogo Vivien tez sie ladnie zagescila i tak w ogole to mam dwie i nawet sobie spra<wy nie zdawalam :oczy:
Multiflorka ma mnostwo paczkow i na razie ani jednego nie zasuszyla(dopukac :hyhy: )
Zolty juz ladnie wybarwiony i tylko jeden kwiatuszek ,ale jak sie ma dwie lewe i urywa pedy to tak to wyglada :mur:
Mini zaczynaja rozkwitac w gigantycznej filizance ,jedna co prawda zasusza paczki ,ale mam nadzieje ,ze jej przejdzie
I na koniec nie moglam nie pstryknac Cattleyek :serce:
Nastepna szykuje sie do kwitnienia,juz sie nie moge doczekac
Pozdrawiam i milego ogladania :*