Kwiatuszki Kasi
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 100p
- Od: 14 lip 2007, o 11:43
-
- 100p
-
- 100p
Agnieszko jeśli stapelia zrzuca to albo potrzebuje więcej światła albo wody, albo jedno i drugie
Stapelie można smażyć na słońcu, nic im się nie dzieje - one to uwielbiają 
A marmurek Basiu z jednej odnóżki...
stoi sobie cichutko na zachodnim oknie...
Opuncja nie ma sprawy (nie wiem jak się nazywa, kupiłam ją kiedyś od Hinzów), i chyba kiedyś euphorbię też chcialaś?

A marmurek Basiu z jednej odnóżki...

Opuncja nie ma sprawy (nie wiem jak się nazywa, kupiłam ją kiedyś od Hinzów), i chyba kiedyś euphorbię też chcialaś?
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
stapelia stoi na polu więc światła ma pod dostatkiem.. podlewam raczej niewiele.. czyżby pić jej się chciało... (podlewam jak kaktusy - jak porządnie przeschnie)kwisniewska pisze:Agnieszko jeśli stapelia zrzuca to albo potrzebuje więcej światła albo wody, albo jedno i drugieStapelie można smażyć na słońcu, nic im się nie dzieje - one to uwielbiają
A marmurek Basiu z jednej odnóżki...stoi sobie cichutko na zachodnim oknie...
-
- 100p
-
- 100p
-
- 100p
Jakie roślinki trzymacie w swoich sypialniach? Bo ja ostatnio przeczytałam książkę o roślinach przyjaznych dla domu i zaczynam reorganizacje 
W sypialni będa tylko sansewierki, aloeski i anananasowate bo one w nocy wytwarzają tlen!
Difenbachi nakrapianej ze względu na dzidzię już dawno się pozbyłam...

W sypialni będa tylko sansewierki, aloeski i anananasowate bo one w nocy wytwarzają tlen!

Difenbachi nakrapianej ze względu na dzidzię już dawno się pozbyłam...
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wilczomlecza powiadasz...tylko którego bo wszystkie mi się podobają!?Ale zapewne wtedy miałam na mysli tego kwitnącego na czerwono.Zresztą...ja tam wybredna nie jestem-co dasz to wezmę!
Mnie własnie jedna ta mniejsza szczepka carraluma zdechła z przelania-rosną w jednej doniczce i większa przetrwała a niższa zgniła.
Mnie własnie jedna ta mniejsza szczepka carraluma zdechła z przelania-rosną w jednej doniczce i większa przetrwała a niższa zgniła.

-
- 100p