Tykwa, znakomite warzywo, piękna ozdoba.. tysiące zastosowań
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Tykwa, znakomite warzywo, piękna ozdoba... tysiace zastosowa
Ale fajnie wstawiłeś zdjęcia....jak to się robi? 

- BobejGS
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Też chce wiedzieć 

.
Też nie wiem jak się to robi. Ktoś mi przygotował takie zdjęcia. Mam jeszcze kilka... W swoim czasie opublikuje je.
.
Też nie wiem jak się to robi. Ktoś mi przygotował takie zdjęcia. Mam jeszcze kilka... W swoim czasie opublikuje je.
.
-
- Od: 30 sie 2013, o 16:03
To się robi w programach graficznych lub edytorach online
Jest to jeden obrazek w postaci filmiku, dlatego łatwo go wstawić na forum. Poszukam Wam jakiegoś edytora online do takiego czegoś jak chcecie w wolnej chwili.

-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 28 sty 2011, o 09:22
Najprostszy moim zdaniem to darmowy program PhotoScape, tam jest zakładka AniGif - dodaje się kilka zdjęć, ustawia czas oraz efekty i gotowe
5 minut roboty, a efekt widać u kolegi wyżej 
Przepraszam za OT, ale to się może przydać na forum, gdzie kilka zdjęć można połączyć w jeden "filmik".

Przepraszam za OT, ale to się może przydać na forum, gdzie kilka zdjęć można połączyć w jeden "filmik".
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
A ja chciałabym przy okazji dowiedzieć się (bo tu widzę specjalistki) jaki byłby bezpłatny program do rysowania na zdjęciach - widziałam, że zaznaczali kółkami, strzałki, rysunki, itd. I jeszcze prosty program do projektowania rabatek - tzn. żeby móc narysować rabatkę z zaokrągleniami i wrysować w to kółkami roślinki. Oczywiście wraz z wymiarami. A jeszcze gdyby w te kółka można było wkleić miniaturki zdjęć
. Na razie pracowicie rysuję to na papierze w kratkę, ale chciała bym sobie ułatwić. Przepraszam, że w tym wątku, ale w Dziale że tak powiem technicznym nie znalazłam informacji
.

-
- Od: 30 sie 2013, o 16:03
Jode22 najprostszy do rysowania jest paint, bardziej zaawansowane to gimp, paint.net czy też netskape. Jak robimy zrzuty ekranu i coś na nich zaznaczamy to screenshooter. Co do ogrodów to jest sporo "darmówek", ale tam bardziej się robi aranżacje. Możesz sprawdzić taki: Showoof.com. Chociaż taki plan ja bym zrobiła w programie graficznym używając prostokątów i kółek - do tego wrzucisz zdjęcie (jak je wcześniej zmniejszysz to będzie tylko ikonką).
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 29 paź 2013, o 21:14
Ja to robie na samsung note i działa idealnie
-
- Od: 17 lut 2013, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak się nazywa odmiana tykw o spłaszczonych owocach? Widziałem tu u Artura i kogoś jeszcze w dwóch odmianach barwnych i spodobały mi się. 

Place de Corsican

-
Dziękuję za odpowiedź. Tak poza tym to tym tykwom jakieś mikołajowe czapki się przydały. Rózgami też bym nie pogardził.... na fasolkę rzecz jasna. 

-
- 0p - Nowonarodzony
Pytam tak z Ciekawości gdzie można zaopatrzyć się w nasiona różnych odmian . Powiem szczerze że to wkręca nie tylko mnie ale i moją sąsiadka z działki ;-) . W tym roku planujemy połączyć siły. ;-).
-
Sklepy internetowe są bardzo przydatne, pozwalają znaleźć więcej ciekawych odmian niż sklepy tradycyjne. Na upartego można poszukać kilku chętnych osób, uzgodnić z nimi i zamówić coś nawet za granicą. Kilka lat temu zamawiane były tak popularne teraz pomidory amerykańskie. 
Sam planuję się też w tym roku tak zaopatrzyć w ciekawostki, jeśli taką ciekawostkę da się rozmnożyć to i na kolejną Akcję się wyśle. Tematów odnośnie polecanych sklepów i "akcji zamawiania" parę na Forum jest, wystarczy zatrudnić wyszukiwarkę.

Sam planuję się też w tym roku tak zaopatrzyć w ciekawostki, jeśli taką ciekawostkę da się rozmnożyć to i na kolejną Akcję się wyśle. Tematów odnośnie polecanych sklepów i "akcji zamawiania" parę na Forum jest, wystarczy zatrudnić wyszukiwarkę.

-
- 0p - Nowonarodzony
Dziękuję . Siadam i szukam . Ten rok będzie wyjątkowy