Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ojej Gabuniu przecież mi go nie ubędzie . Całujcie go dziewczyny, to częściej będzie stawał w kolejkach na poczcie .
Pozdrawiam cieplutko Gabunię i życzę jej słodkich snów
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosiu, w takim razie jak się dorobię nadwyżki w budżecie to od razu jadę do Was
dziękuję za zaproszenie
muszę poczytać dziś o trytomie, żebym czasem czegoś nie odwaliła i nie posłała jej do lepszego świata
pokażesz swoje czworonogi? czy może już gdzieś pokazywałaś? mi marzy się kolejny psiak i kocię ale na razie jestem skutecznie stopowana przez mojego M.. wszystko odkładamy do czasu 'aż będzie ogrodzenie' i trochę w tym racji jest... ale ja to bym chciała JUŻ TERAZ straszny niecierpliwus jestem

muszę poczytać dziś o trytomie, żebym czasem czegoś nie odwaliła i nie posłała jej do lepszego świata

pokażesz swoje czworonogi? czy może już gdzieś pokazywałaś? mi marzy się kolejny psiak i kocię ale na razie jestem skutecznie stopowana przez mojego M.. wszystko odkładamy do czasu 'aż będzie ogrodzenie' i trochę w tym racji jest... ale ja to bym chciała JUŻ TERAZ straszny niecierpliwus jestem

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
No to teraz chyba już jest wszystko jasne:
i dostałem przyzwolenie na całowanie , to chyba nie jest o mnie głupio zazdrosna????
Zaczynam wywód-
Skoro już nie jest zazdrosna i dostałem przyzwolenie na całowanie tzn że mnie już nie kocha , bo zgodnie z przysłowiem „ nie ma miłości bez zazdrości”,
A może to dlatego że jak byłem młody , to byłem i piękny , a teraz to nawet mi już nie zostało ani jedno ani drugie:
Więc kochane dziewczynki jak to w końcu jest ????? , pomożecie mi rozwikłać tę zagadkę ?????
Serdecznie Was pozdrawia:
Jędruś!

Karolcia pisze:Zocha,aż mi głupio.
Pewnie Andrzej już mnie przeklął![]()
Ale nie ma tego złego... .
Wiśniówka się robi i do października będzie jak nowa
Raczek pisze:No no no Jędrusiu super bukszpanki.
Buziaki się należą:
Ps.Zosiu musiałam przesłać te buziaki,ponieważ to chyba Jędrek będzie stał w kolejce z paczką do mnie.
jol_ka pisze:Zosiu, już się nie mogę doczekac tej paczuszki![]()
podobno Jędruś będzie stał w kolejce na poczcie, więc i jemu przesyłam buziaczki![]()
Gabriela pisze:Ej, dziewczyny !
Co Wy tak tego Jędrusia chcecie całować ?![]()
Najpierw Ania, teraz Jolka...![]()
Zosiu, a co Ty na to ?
Skoro Zosia napisała Ojej Gabuniu przecież mi go nie ubędzie . Całujcie go dziewczyny, to częściej będzie stawał w kolejkach na poczcieandriu53(Zosia) pisze:Ojej Gabuniu przecież mi go nie ubędzie . Całujcie go dziewczyny, to częściej będzie stawał w kolejkach na poczcie .
i dostałem przyzwolenie na całowanie , to chyba nie jest o mnie głupio zazdrosna????
Zaczynam wywód-
Skoro już nie jest zazdrosna i dostałem przyzwolenie na całowanie tzn że mnie już nie kocha , bo zgodnie z przysłowiem „ nie ma miłości bez zazdrości”,
A może to dlatego że jak byłem młody , to byłem i piękny , a teraz to nawet mi już nie zostało ani jedno ani drugie:
Więc kochane dziewczynki jak to w końcu jest ????? , pomożecie mi rozwikłać tę zagadkę ?????
Serdecznie Was pozdrawia:
Jędruś!

Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Jolu,psy mordercyjol_ka pisze: pokażesz swoje czworonogi? czy może już gdzieś pokazywałaś?

Normalnie piją herbatę z cytryną z Zosinego kubka

Andrzeju,ale masz branie,szkoda że wirtualne.
Ja dam Ci buziaka za tą pocztę,jak tylko do Was przyjadę

Pozdrawiam Magda 

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Witam was Zosiu i Andrzeju
Dawno nie odwiedzałam Waszego raju (zycie jak to mówią "to nieje bajka"
) ale już się poprawiam.
Po prostu wspaniały ogród. Piękne kwiaty i śliczne psiaki.
Pozdrawiam serdecznie.

Dawno nie odwiedzałam Waszego raju (zycie jak to mówią "to nieje bajka"

Po prostu wspaniały ogród. Piękne kwiaty i śliczne psiaki.
Pozdrawiam serdecznie.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- andriu53
- 1000p
Jolu Madzia jak była u nas , to narobiła zdjęć naszym bąblom , są niesamowite . Uciekły mi w nocy spać do Magdy , tego to już nie napisała , dobrze że było szerokie łoże , to wszyscy się zmieścili . Nie przejmuj się trytomą , gdzie ją wsadzisz ,to będzie rosła i nie wymaga żadnej pielęgnacji . U mnie ma wilgotną ziemię , bo mam nawodnienie , to nic jej nie dolega . Jak masz dużo miejsca , to sobie ją porozdzielaj na kilka kępek . Wszystkie Ci zakwitną w przyszłym sezonie . Jak będziesz miała wybrać się do nas , to musisz naszykować sobie rabatkę , bo bądż pewna , że wyjedziesz załadowanym autem . Zapytaj Madzię ??
pozdrawiam cieplutko Zosia
trytomy naszykowane do wysyłki .
pozdrawiam cieplutko Zosia
trytomy naszykowane do wysyłki .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Reniu ja mam sympatię przed domem i ma sztywne gałązki . Napisz mi czy chcesz sobie kupić pnącą , to ja Ci wyślę na początku września razem z kolorową niespodzianką . Dana na początku września wróci z okulizacji , to wyślę Ci przez Marka .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Bogusiu chłop jak sobie pogada , to lżej mu się robi na sercu . Czy coś się zmieniło u Twjego teścia , cały dzionek byłam zajęta i nie zdążyłam odwiedzić moich ulubionych ogrodów , bo na wpisy już mi czasu brakuje . Napisz mi .
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Zosieńko stan nadal ciężki raz nas poznaje za chwilę pyta kto jesteśmy ,ciężko ,słabiutki jest ,trzeba go karmić ,nic nie chce jeść --wola nieba ....andriu53 pisze:Bogusiu chłop jak sobie pogada , to lżej mu się robi na sercu . Czy coś się zmieniło u Twjego teścia , cały dzionek byłam zajęta i nie zdążyłam odwiedzić moich ulubionych ogrodów , bo na wpisy już mi czasu brakuje . Napisz mi .