Niech Ci kwitną jak najdłużej Piter

misiaczekm pisze:upiłem nowego łapka bo ten za 1k za bardzo zdjęcia nie pokazywał, a co dopiero rażąc go obróbką, co prawda nie liczę na lepsze zdjęcia, nawet laurkę potrafiłem spir.....dolić dla babci .... zboczymy...
he he, trzeba jeszcze czytać co się pisze.... zdjęcia trzeba najpierw zrobić, a obróbka dotyczy plików raw...misiaczekm pisze:upiłem nowego łapka ...
Wybacz, że po kilku miesiącach, ale wcześniej nie udało mi się wejść na forummisiaczekm pisze: Rosły, rosły Osterku... Miło mi, że po tak długiej nieobecności zawitałaś w moich progach!!
Niestety nie dopilnowałem jej i zarosła całkowicie trawą (powierzyłem opiekę nad lawendami żonie...)
Tak dziwna, długa trawa, która wrosła w lawendę... Trawa praktycznie zabiła lawendę...
Nie udało mi się, chyba nie miałem cierpliwości, jej wypielić. Nie chciała się wyrywać, a jak już to razem z lawendą![]()
O drzewa już raz dostałem od Ciebie reprymendę...
Sąsiad bał się, że sosny się połamią i spadną na dach (wtedy były bardzo silne wiatry), a jedno z tych trzech (było jeszcze dalej przy drodze) było całkiem uschnięte...
Te przy skrzynce gazowej mogło uszkodzić korzeniami rury gazowe (wykonane z plastiku).
O tonach szyszek i igieł nie wspomnę...