Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Kasiulku, jak się bywa w każdym z tych wątków nie ma problemu ze zrozumieniem, mimo pewnych niedociągnięć stylistycznych, o co komu chodzi ;:306
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajnie namieszałam, prawda.. ;:14 Niestety- biegam po wątkach zerkając co u kogo słychać i wszystko mi się pomyliło.

Teraz wyobraźcie sobie, że pracuję w 2 różnych dzielnicach Wawy, np tego samego dnia rano w jednej, po południu w drugiej.. zdarzało mi się wyjeżdżać z domu i po chwili orientowałam się, że jadę nie w tą stronę co trzeba.. :shock:

Całe szczęście, że dziewczyny się nie poczuły urażone moim błędem.. ;:168
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Cześć Dziewczyny. Jak minął weekend? Ja się pomiotałam po domku, odwiedziłam strych i ściągnęłam girlandy, elfy na sankach i takie tam.
Piątkowy film był do kitu. Nie wysiedzieliśmy do końca, szkoda czasu. Sądziłam, że Samuel L.Jackson uratuje sytuację, al;e niestety po jego pojawieniu się na ekranie zaczęła się jeszcze większa szmira. Jestem za-wie-dzio-na :!:.
Dzisiaj ostatnie prezentowe zakupy były, niedługo czas na pichcenie. Kupiłam kilka kulinarnych gazetek aby nieco urozmaicić menu wigilijne. Muszę przyznać, że znalazłam kilka fajnych przepisów z których pewnie skorzystam.
Moniu dziękuję za zdjęcia. Na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na przeplatankę tuje i krzewy
Kasiu,Aniu,Moniu fajnie, że czasem można się pochichotać czytając wpisy. Ja też kilka razy pomyliłam imiona, zdaje się Milenkę z Ilonką ;:124 . Monia co prawda przechrzciła mnie, ale wiedziała w którym wątku podpowiedzieć o nasadzeniach;:306. Nic się przecież nie stało Monisiu, strasznie wzięłaś to sobie do serducha ;:196 Chill jakby to powiedziała moja nastoletnia córa

podświetlany prezencik
Obrazek

w ubiegłym roku wioska była podświetlona, ale cuś się zepsuło
Obrazek
Obrazek

łyżwy dostały zielone tło
Obrazek

elfy od roku jeżdżą na sankach
Obrazek
Obrazek

Miejscówka cały czas czeka na Danusiowe aniołeczki, póki co dodałam czerwone świece i choineczkę
Obrazek
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Fajne te efly- takie figlarne :) Bardzo przyjemnie udekorowałaś dom- dostojnie, a miejscami z uśmiechem. Jeszcze nie widziałam takich śmiesznych elfików ;:138 Anioł wygląda dostojnie- w pierwszej chwili sądziłam, że to rycerz, dopiero po chwili zauważyłam skrzydła.
Z ta pomyłką to spox :D - sama się z siebie śmieję, że pokręciłam- i do kogo piszę, i u kogo przeczytałam pytanie- masz rację,-dobrze, że chociaż w dobrym wątku odpisałam :;230

"Na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana".. :lol: dobre określenie- zima długa, a projekt dopiero się robi- ciekawe co wydarzy się po drodze..
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Madziu, wszystkie dekoracje piękne, ale ostatnie zdjęcie skradlo moje serce! Cos magicznego :)
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziula, dekoracje przy lustrze wymiatają! Bajka ;:170 Z aniołami będzie jeszcze piękniej..
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Elfy przecudne, ostatnie zdjęcie bardzo bajkowe.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu widzę że ogród przejdzie metamorfozę i stanie się tym wymarzonym.
Pomysł na jego zagospodarowanie masz rewelacyjnie, wystarczy wszystko uzgodnić z projektantem i do roboty :wink:
Dekoracje świąteczne ;:333 nastrojowo.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znowu szaro i ponuro, w dodatku na białą pierzynkę w święta raczej nie ma co liczyć. Zapowiadają do końca grudnia dodatnią temperaturę w granicach 6 stopni. Niby fajnie, ale pewnie znowu zima się wydłuży, a śnieg i mróz rypnie w połowie stycznia. Wcale mi się to nie podoba.
Na razie cieszy mnie przerwa świąteczna. W tym okresie raczej sporadycznie będę dojeżdżać do biura. Spełni się moje pragnienie kury domowej. Pokrzątam się, popichcę, wysprzątam. Och byle do piątku :D
Moniu elfy figlarne to prawda. Rok temu kupiła je moja psiapsiółka
a dzień dzisiejszy jestem zdecydowana".. :lol: dobre określenie- zima długa, a projekt dopiero się robi- ciekawe co wydarzy się po drodze..
W sumie taka pogoda, że można podziałać i w grudniu :;230
Aguś bardzo mnie cieszy Twój wpis. Też lubię ten lustrzany zakątek. Sama barwa oprawy lustra robi nastrój i najłatwiej właśnie tam skomponować coś fajnego.
Kasiu bardzo dziękuję. Aniołki są nieco figlarne, więc wtopią się w resztę dekoracji. Szkoda tylko, że poczta działa tak opieszale przed świętami :roll:
Januszu dziękuję. Za rok chyba pójdę w biel i srebro. Kiedyś tak wyglądał mój domek, a raczej mieszkanie. Bardzo stonowane barwy dodatków i ozdób
Aguia tak metamorfoza będzie. Już nogami przebieram nie mogąc się doczekać zmian. Zima zleci migusiem mam nadzieję.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu przepięknie ustrojony dom.... tak klimatycznie i świątecznie...... cudnie...
Zakochana jestem w Twoim lustrze.... każda kompozycja na nim wygląda rewelacyjnie....
Przepiękny anioł....z metalu???
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Magda, ślicznie to wszystko wygląda. Powiedz mi, gdzie Ty trzymasz ta ogromną masę gadżetów ;:oj
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Madziula, inspiracyjna fotka cudo! Będę podglądać naocznie na wiosnę jeśli pozwolisz! Mogę nawet dokumentować aparatowo, a potem siup do gazetki :lol: Fajnie by było jakbyś się zgodziła ;:65
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Madzia ;:oj lustro masz booooskie. Oczywiście dekoracje też spoko ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
UlaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 23:30

Post »

Witaj Madziu
Odwzajemniam wizytę, ależ pięknie u Ciebie. A te stare przedmioty, ogrodowe dekoracje to mogłabym oglądać bez końca. Nie wiem co chwalić, bo wszystko mi się podoba. Stara kuchnia rewelacyjna, piękny świecznik, a lustro jak z bajki. Na razie pooglądałam i poczytałam w tej części. Resztę w wolnym czasie bo emocje też trzeba sobie odpowiednio dozować. Będę Cię odwiedzać
Pozdrawiam, Ula
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko bardzo dziękuję za komplementa ;:196. Lustro i mnie oczarowało na stronie internetowej, półeczka montowana całkiem niedawno. Zawsze chciałam mieć pod tym okienkiem taki mini parapety aby móc stawiać na nim dekoracje. Mam jeszcze jedno lustro okno. Białe ze szprosami i okiennicami z plisy. Pierwotnie tamto miało wisieć w salonie, ale ginęło na tej ścianie. Do sypialni za to pasuje idealnie ;:333
Iwonko jak fajnie, że się podobają moje dekoracje. Wiesz, że kocham dekorować, przystrajać. Szkoda tylko, że na hand made czasu brak ;:222. Gadżety trzymam na strychu-jest ogromny i miejsca jeszcze duuuużo :lol: Najbardziej używane pierdółki chowam w pudłach i trzymam w schowku pod schodami-jest niewielki, ale chyba z gumy :D
Kasiu jesteś ;:168. Bardzo mi będzie miło pooglądać metamorfozę mojego ogródka w gazetce :lol:. Mam nadzieję, że dostanę wydanie ;:224. Sądzę, że wcześniej się jeszcze zobaczymy :wit
Małgoś dziękuję. Mój eM kocha je ogromnie ;:306. Przegląda się w nim najczęściej ;:306
Uleńko jak fajnie, że wpadłaś. Oczywiście zapraszam do mnie z otwartymi ramionami. Miło mi będzie gościć Cię częściej. Mamy podobne zainteresowania-starocie. Ja dosyć często odwiedzam giełdę na której prawie zawsze coś kupię. Szalenie podoba mi się zagospodarowanie Twojego ogrodu, a baba jaga odlotowa ;:333 Czy robiona na zamówienie?

Wczorajszy wieczór spędziłam z Młodą w teatrze polskim na przedstawieniu Christmas Show. Bardzo fajnie zrobione, dzieciaki się nie nudziły. Było trochę opery, trochę baletu i teatru. Oprócz tego kolędy śpiewane po polsku, angielsku, francusku i włosku. Samo show bazowało na opowiadaniu o Ebenezerze Scrooge'u. Nawet była chwila grozy, gdzie dzieciaki tuliły się do rodziców ;:167.
Jednak największe wrażenie zrobiło samo wejście. Goście byli witani w atmosferze zimowo bajkowej, mianowicie przez królowe śniegu i Mikołaja (nomen omen po drakońskiej diecie ;:306 ) i przez UWAGA :!: dwa prawdziwe renifery ;:oj. Leciałam taki kawał aby zobaczyć renifery, których nie można było pogłaskać, a tu proszę 20 min drogi i taka niespodzianka :heja. Wszystko okraszone świątecznymi melodiami wygrywanymi na trąbce przez Mikołaja. Wróciłyśmy do domu koło 22ej, wymęczone, ale zadowolone. Dzisiaj dla odmiany wstałam z bólem głowy, która co prawda już nie pęka, ale daje znać o sobie. Od dwóch dni sypiam średnio dobrze. Czyżby łysy dawał znać o sobie ;:124 ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”