Iwona, miło Cię gościć na 100-dniówce!!! Jutro już "9" z przodu!!! Kiedy się pokażesz u nas?
Miałam miłych gości i uczciłam sto dni!!! Dziewczyny, jutro już 9!!!!!!
Niech żyje studniówka a jutro już będzie jeszcze bliżej wiosenki
Tosia 1 czerwca w całym moim ogrodzie było kolorowo ale wczoraj pokazałam czerwiec bardziej na zielono czyli przed-ogróek, zresztą dzisiaj będzie ciąg dalszy tego kawalątka moich 'hektarów'
Skoro masz aż tyle jeszcze miejsca to nic tylko szukaj i sadź
Tosiu...masz tak ładnie dobrane te azalie i rhododendrony, że aż mi żal.....muszę też coś dosadzić pod moje już rosnące żeby się zrobił też taki ładny zakątek ...no mam nad czym myśleć.
.... już z górki...bardzo optymistyczne wieści.
Tak Grażynko to orlik Tosia ma ładne dwukolorowe orliki .Tosia jak dalej będzie taka pogoda jak teraz to wiosna na pewno przybędzie dużo szybciej .Szalejesz z fotkami kolorowo u Ciebie
Witaj Tosiu
Wydaje mi się, że byłam u Ciebie wiele razy, ale wychodzi na to, że bez śladu, więc poprawiam się szybciutko i melduję, że już nie jestem skrytoczytaczem
Będę zaglądać do Twojego kolorowego ogródka i odwiedzać przemiłą gospodynię
Pozdrawiam serdecznie!
ps. z matematyką jestem na bakier, ale mi wychodzi do 21 - 97 dni
Grażka, tak, to orlik. Mam go już kilka lat.
Jakaś dziwna odmiana - wysoki, rozgałęziony z kwiatkiem na każdym ramieniu. Jadziu, nie mam co robić, to wklejam fotki.
Widziałam serwetkę. Ależ to ciężka robota.
Halinko, z pogrzebaniem w ziemi musimy - niestety - poczekać.
Cieszmy się z takiej zimy. Ni ma śniegu, ni ma mrozu!! Jest super!!
Oby tak jak najdłużej Gosiu, najgorszy jest styczeń, bo strasznie dłuuugi!!! A po świętach, lodówki pełne żarcia, nic się nie dzieje....
Ale za to dzień dłuższy!!! Najważniejsze, że 9 z przodu!!!!