Witaj Ewunia miło Cię gościć w moim wątku
Za ławeczką róży nie planuję bo rośnie tam przepięknie kwitnąca tawuła ,ławeczka będzie cofnięta do tyłu jakby schowana, ale między różami już posadzonymi ,a tawułą będzie jeszcze po jednej różyczce, z lewej strony ławki jest już Aleksandra R. za nią będzie Ghita R. a z prawej strony za Rose de Resht będzie Gartentraume mam nadzieje na pięknie pachnący kącik
Za nazwę dla okrywowej białej bardzo dziękuje wstawiam więc dzisiaj tabliczkę Swany
Co do Laguny to bardzo mnie zaskakuje rośnie dosłownie w oczach

codziennie któryś z pędów zaplatam na następną kratkę,a jeden juz nie mam gdzie bo mocno przerósł pergole

ale póki co nie zawiązuje pąków.
W związku z tym ze zakupiłam więcej róż niż te zaplanowane dwie przy ławeczce

powstanie nowa rabata dołki już są zrobione jak należy i wrzucone zdobyte z trudem to co się należy

i czekam na różyczki
Syn kopiąc wczoraj dołki mówi -mama przecież miałaś już nie kupować róż ,ty chyba jesteś chora?!
Nie wiem czy to już choroba, ale miłość na pewno wieeeelka
Mam mnóstwo roślin w ogrodzie ,bo i ogród duży,ale ciągle czegoś mi w nim brakowało

.
Co prawda nawet czytając Wasze tematy i oglądając rabaty różane popełniam błędy ,źle wsadzę, nie tak wybiorę miejsce,ale i tak sprawia mi to ogromną frajdę
Więc jeśli pozwolicie nadal będę podglądać Wasze tematy i pokazywać ,co ja tu znowu wymodziłam
Pozdrawiam Wszystkich zaglądających a dla Ciebie Ewunia

i podziękowania.