Kochana Halinko popierwsze gdzie kupiłaś chibiskusy nie wiem czy dobrze piszę ale wiem że muszę je kupić bardzo mi się chce tych kwiatków mają coś w sobie że jak na nie patrzę to tak bez końca podłoże zrobię jak znajde czas leczo robię tak do cukini dodaje kiełbasy albo parówek keczap cebule można i pomidory ale najpierw trochę oliwy z oliwek by się nie przypaliło można patisony ,dusić aż zmiękną składniki a placki tak jak normalne z kartofli można dodać ze dwa kartofle pycha no to przyjemnego gotowania ,zapraszam na jutro do mnie na dożynki
Zosiu ja tez się napatrzyłam na forum na hibiskusy,aż musiałam kupić.Bardzo duży wybór był w Koszalinie(tu kupuje swoje roślinki przeważnie)Ceny zależały od wielkości i wieku krzaczka,te moje by po 18,tylko na pniu 45zł.Chyba drogo,ale u nas takie ceny są niezbyt małe.Co do cukiniowych smakołyków to spróbuję.Dzięki za zaproszenie ,pozdrawiam ,u nas od rana pada
Halinko Czy Ty musisz mnie denerwować tymi pięknymi hibiskusikami
Już nie mogę się doczekać wiosny i posadzenia u mnie takich piękności
Róże piękne a druga ma fajny kolor
Życzę miłej soboty
Jadziu nie czekaj do wiosny kup sobie teraz i posadż ,a co ,ja nie wytrzymałam i przy pierwszej okazji kupiłam ,pozdrawiam serdecznie. Olu masz rację,maskotka fajna na fotce ,pa,pa. Juluś,pozdrawiam,pa,pa