Maryś toż Ty już widzę kolonię organizujesz - ja mam skończony kurs kierowników kolonii weź to pod uwagęmar33 pisze:Iwonko muszę tylko przewodnika grupy znaleźć i opiekę medycznąbo takie babcie jak ja to bez tego nie powinny się ruszać

Maryś toż Ty już widzę kolonię organizujesz - ja mam skończony kurs kierowników kolonii weź to pod uwagęmar33 pisze:Iwonko muszę tylko przewodnika grupy znaleźć i opiekę medycznąbo takie babcie jak ja to bez tego nie powinny się ruszać
Ja jestem przeszkolona z udzielaniem pierwszej pomocy i mam srebrną odznakę OSO ... może być?Maska pisze:Maryś toż Ty już widzę kolonię organizujesz - ja mam skończony kurs kierowników kolonii weź to pod uwagęmar33 pisze:Iwonko muszę tylko przewodnika grupy znaleźć i opiekę medycznąbo takie babcie jak ja to bez tego nie powinny się ruszać
Jadziu akumulatorek musisz sobie doczepić do rowerka widziałam tak w Holandii i 100-letnie staruszki zasuwały na rowerkachJAKUCH pisze:Maryś rowerem skąd brać na to siły.No to jeśli jesteś to możesz mi podpowiedzieć jak ta piękna roślinka sie zwie bo jeśli dobrze pamiętam to ona miała zółte kwiatki
albo różowe ???
Jeśli nie pamiętasz pokaże Ci jej listki