Basiu no co Ty do robótkowego ja nie pójdę bo nie dziergam
Właśnie chciałam napisać czy Ty aparat wreszcie znalazłaś ....a Ty straciłaś.
Wnuczka to skóra zdarta z Ciebie! i gdzie ja będę do Ciebie pisać
No fajna babeczka z tej Baśki i co do wątku trza nam iść i robótkować, bo nie mamy wyjścia....mi w to graj, bo ja coś tam dłubie w przypływie słomianego zapału
..Basiu i co, udało Ci się wylicytować ten szalik?
Eeeeeeee Grażynko może do 80-tki dociągnę (strony, strony) Bogusiu chyba wylicytuję bo od wczoraj nikt mnie nie przebił a do wieczora jest czas. No Ty nie mów o słomianym zapale, Ty zdolna i szybka babka jesteś
To będzie najlepsze zamknięcie wątku na FO.
Wszyscy tak obiecują jak zamykają a potem ich nie ma albo są kiedy chcą - Twój wybór.
Na pewno nie da się być i tu i tu
No i co Ty bidna poczniesz ze swoim fanklubem ?
Nie da się ukryć, że smutnawo się robi ( jeden po drugim ogrodowe się zamykają ) a zima nawet się nie zaczęła ....
Otwieraj ten "robótkowy" to Ci go zapchamy głupotami jak i ogrodowy
Też się zastanawiałam,dlaczego takich zdjęć z ogrodu wcześniej nie pokazałaś,ale doczytałam Hortensja cudo Żeby takiej się dochować,schowałam do garażu w doniczce
Chciałam Wam zaproponować,żebyście piłę motorową sobie kupili,byłoby lżej ale,niestety,głośniej
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3