Dla organizatorki konkursu buźka za fają zabawę wielkie gratki dla wszystkich uczestników za udział a dla zwycięzców
Serdecznie dziękuję za oddane na mnie głosiki , nie spodziewałam się ich aż tylu
Pozdrawiam
Ale, martwi mnie to, że chłopaki w konkursie na szarym końcu
Na przyszły rok, powinniśmy się sprężyć i coś tutaj ugrać.
Jakieś rękawiczki chociaż
Gunnar, liczymy na piękne foty.
Może Tobie się uda.
Ja w tym roku dopiero zacząłem moją przygodę z warzywami i To moje jedno jedyne zdjęcie to było tylko do pokazania koledze z którym kupiliśmy pierwsze w naszym życiu pomidory On miał w foli Ja w gruncie i mi pierwszemu zakwitły także nie miałem w ogóle pojęcia że mi się te zdjęcie jakoś przyda a tutaj wstawiłem(jako chyba jeden z pierwszych) z tego powodu iż sam pomysł mi się bardzo spodobał a za rok dzięki akcji będę już miał co obpstrykać za co darczyńcom jestem bardzo wdzięczny
Ha ha dobre ja już przestałam czekać na tą nagrodę . W sumie to miała być tylko taka zabawa , ale chociaż powinno to być od razu powiedziane a nie obiecują jakieś nagrody , których później nikt nie otrzymuje .
Następnym razem lepiej nich nikt nagród nie obiecuje a świetną zabawę i to wystarczy .
Gdy człowiek stawia sobie granice tego co zrobi, stawia sobie też granice tego co może zrobić .