Jadzinko cudownie u Ciebie. Muszę zdecydowanie dosadzić traw w mojej zegrodce....bo mam puste miejsca...a takie wypełniacze są cudne.
Floksy w tym suchym roku ucierpiały i dopadł je mączniak ale pościnałam je i ładnie odbiły....tak bardzo je
Buziaki.
A Ruscy straszą nas ciężką zimą, mój pies tak się objada ciągle przy misce siedzi jakby chciał sadła na tę ostrą zimę nabrać za chwilkę dorówna swojej panci
czy wy trochę nie przesadzacie ,wszystkie grube ...to nie te lata kiedy miss się było.Na zimę sadełka musi przybyć,wiosną do ogrodu i kilogramy spadają .Ja jak wpadam w wir pracy w ogrodzie to się nie spostrzegnę ze juz pora obiadowa mineła ale o trzech kawusiach nie zapomnę.
Dziewczyny jak chudnie się w pewnym wieku ,zły to objaw .Przerabiałam to .Niektóre z nas pragnęły36 rozmiar a jak osiągnęły wcale się nie cieszą .Też mam spory brzuszek no i co ,no i nic .
A ja się dzisiaj chciałam zważyć na mojej wadze i nie działa ...chyba padła bateria, ale nie kupuje nowej, bo mnie będzie tylko ku....ca brała, że ciągle jest ponad ....kg chyba ją jednak wyniosę do altanki, niech mocy nabiera