Tadziu trzeba załatwić,marzenia do spełnienia,albo poczekaj aż u mnie się rozrosną to będziemy dzielićtade k pisze:Dorciu , masz bardzo ciekawe odmiany host![]()
I moje marzenie Christmas Cookies
![]()
Inne też bym chętnie widział u siebie
![]()
![]()
Pw Grażynkogracha pisze:Do notesika chciejstw zapisałam WHITE FEATHER, YELLOW POLSKA DOT BIKINI, GEMINI MOON,CHRISTMAS COOKIES ,
Dorotko może polecisz sprawdzonego sprzedawcę
Mam jeszcze trochę nie pokazanych-bo jesienią kłącza kupowane więc fotek NIET, mnie też nie przeszkadzało do tej pory że nie znam odmian nie tylko host ale i innych,ale przez forum mi się odmieniło,a po drugie tak jak mówisz jest wiele podobnych i kupując nowe można dubel popełnićIga51 pisze:No to w odpowiednim momencie wpadłam. Śliczne hosty. To ile ich masz? Z tej poprzedniej partii najbardziej zaintrygowała mnie "White Feather". Jeszcze takiej nie widziałam. Dorotko, ja mam same NN i nie łatwo będzie je nazwać. Jest tak wiele podobnych, że może być z tym kłopot. Mnie co prawda nie przeszkadza, że one są bezimienne, ale przez to forum, to też już chciałabym wiedzieć co mam.
![]()
![]()
wydaje mi się że jedna z nich to Patriotmajowa pisze:WowDorotko, ile odmian. Nr 6 i 9 - obłędne, baaaardzo mi się podobają. Mam nadzieję, że ktoś je rozpozna, bo chciałabym wiedzieć czego szukać wiosną.
zobaczymy jaka będzie w realuMonika-Sz pisze:Bardzo ładna ta ostatnia hosta- chętnie widziałabym ją u siebie. Ciekawie wybarwiona- takie fantazyjne kształty, każdy listek inny. Piękna!
Mam ,ale kupiłam późną jesienią ,liście sadzonki szybko zżółkły więc w pełnej krasie jej nie widziałam-tyle co na zdjęciachMonika-Sz pisze:Jeszcze nie masz jej u Siebie?