Witam miłych gości
Dzisiaj kilka godzin spędziłam z eMem na działeczce, w altance ciepełko od kominka ,kawka + szarlotka

, uwielbiam takie chwile, ale wcześniej popracowałam troszkę , takie tam zabiegi dopieszczające
Wieczór Andrzejkowy - miłego wieczoru kochani
Ewuniu nieraz w tych sklepikach mają fajne rzeczy ,my umeblowaliśmy całą altankę
Dorotko będziesz musiała psince sprawić nauszniki
Małgosiu witam w moim ogródku,dla moich wnuków działeczka to jest raj i dla mnie oczywiście też
Iwonko cieszę się że zawitałaś do mojego skromnego ogródeczka , zapraszam Cię latem na kawkę i szarlotkę , bramka moja otwarta dla gości
Alu
Marysiu czasami lubię poszperać w starociach

Koleżankę naszą zidentyfikowałaś tzn.lokalizację jej ogrodu,bystra jesteś , ja z pracy mam do niej dwa kroki, z drugiej strony wejście
Wandeczko miło mi że mnie odwiedziłaś ,lubujesz się też w starych rzeczach i to mnie cieszy, jak bym miała więcej czasu to pewnie prędzej bym coś upolowała ale i tak udaje mi się czasami wyszperać coś interesującego
Miłością do lilii zaraziła mnie moja siostra i to od niej dostałam pierwsze cebule , już teraz z tej miłości nie wyleczę się
Bukietówki to moja następna miłość , szykuję dla nich na wiosnę miejsce,najchętniej to bym już kupiła tylko jak je przetrzymać do wiosny
Jadziu ja już staroć to też oglądam się za starociami , za mną niestety już nie chcą się oglądać