Trójkątna szachownica- ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
milka100
100p
100p
Od: 27 lip 2008, o 09:08

Post »

samanta pisze:Jeszcze kolorowo ,ale jesień tuż , tuż .....
no właśnie jakoś sie wieczór tak szybko robi, jeszcze niedawno mogłam do 22.00 wieczorem w ogródku robić i jasno było a dziś 20.30 a ja już rośliny ledwo widzę
i tak chłodniej już jest rano i wieczorem :(
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

tu.ja pisze:Martuniu! Kobieto kochana co żeś mi za skarbów na przysyłała? Właśnie zobaczyłam paczkę i pędem przybiegłam podziękować. To ci niespodzianka - posłuchaj... Po południu nie było mnie w domu. Miałam małe spotkanie z Raczkiem z forum. Jak wróciłam dzieci nie było. Z robiłam sobie kawkę, odpaliłam kompa i wyszłam na balkon na (wstyd się przyznać :oops: ) dymka. Patrzę stoi jakiś karton, otwarty, zaglądam a tam roślinki. To ja szybko karton do domu i czytam kto jest św.Mikołajem ( na dworze już ciemno). Dziękuję,dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Byłam mocno zaskoczona, bo nie pisałaś,że już wysłałaś i aż tyle...Twój kwiatek pójdzie jutro z rana jeszcze przed moim wyjazdem do Gdańska. Dzisiaj nie wyrobiłam się do 12-tej, a tylko do tej można nadać by poszedł jak priorytet. Wykosztowałaś się może zwrócę Ci koszty wysyłki? ;:118 - jesteś aniołem
Cieszę się Izuniu ,że sprawiłam Ci niespodziankę , mam nadzieję że miłą .
Nic nie musisz mi zwracać ,mówiłam Ci - wystarczy szczery uśmiech i pamięć kiedy zakwitną kwiatki , że to ode mnie . A teraz skoczę do Ciebie ,żeby omówić to ,czym Cię obdarowałam.
samanta
500p
500p

Post »

Chciałabym podziękować wszystkim ,którzy zaszczycili mój ogród swoją obecnością .
Specjalnie dla was moja skromna kolekcja liliowców .... i to by było na tyle. ;:100 ;:100 ;:100 ;:100 ;:100 ;:100 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Martuniu , Twój ogród oglądam z wielką przyjemnością :lol: I TY piszesz, że to jest skromna kolekcja, chciałabym mieć taką kolekcję :lol:
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękna kolekcja liliowców :oops:

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Są cudowne :!: :!: :!:
samanta
500p
500p

Post »

Olga00 pisze:Martuniu , Twój ogród oglądam z wielką przyjemnością :lol: I TY piszesz, że to jest skromna kolekcja, chciałabym mieć taką kolekcję :lol:
Witaj Oleńko.
Liliowce to kwiaty,które mają szczególne względy w moim serduchu , mimo że to kwiat jednego dnia , potrafią pokazać swój urok z jak najlepszej strony .
Dlaczego " skromna "- bo liliowców nigdy dość ....
A z tą "wielką przyjemnością " - Olu zawstydzasz mnie :oops: :oops:
Cieplutko pozdrawiam . Marta.
samanta
500p
500p

Post »

tu.ja pisze:Są cudowne :!: :!: :!:
Witaj Izuniu.
Nic nie piszesz jak roślinki przetrwały podróż , czy już mają swoje miejsce w ogrodzie no i czy jesteś zadowolona z tego co Ci przysłałam .
Pozdrawiam cieplutko . Marta.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Ja nie mam ani jednego liliowca,Ty piszesz skromna kolekcja :roll: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
samanta
500p
500p

Post »

KDanuta pisze:Piękna kolekcja liliowców :oops:

Pozdrawiam i zapraszam . Marta.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzień doberek :!: Przepraszam, że dopiero teraz...wszystko świetnie przetrwało. Wczoraj byłam sadzić.Wróciłam b.późno. Chciałam zdać relację, namieszałam zdrowo i potem wyłączyli u nas prąd. Rano to naprawiłam. Zapraszam do mnie - poczytaj... Nie gniewaj się, ale swoją przesyłkę dostaniesz po niedzieli...Zgoda?
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ale piękne liliowce :) nic tylko się w nich można zakochać :)

i kolekcja wspaniała - wprawdzie faktycznie mała jak na ilość występujących odmian ale całkiem spora jak na jeden ogród :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Na szczęście już trochę pokupowałam bo już bym się u ciebie na pewno zaraziła :)

Kolekcja dla każdego miłośnika liliowców jest skromna bo każdy chciałby więcej-więcej-więcej ;:84
Tylko że tzreba by mieć hektary by pomieścić więcej ;:1
samanta
500p
500p

Post »

tu.ja pisze:Dzień doberek :!: Przepraszam, że dopiero teraz...wszystko świetnie przetrwało. Wczoraj byłam sadzić.Wróciłam b.późno. Chciałam zdać relację, namieszałam zdrowo i potem wyłączyli u nas prąd. Rano to naprawiłam. Zapraszam do mnie - poczytaj... Nie gniewaj się, ale swoją przesyłkę dostaniesz po niedzieli...Zgoda?
Izuniu , nie ma problemu ,wyślij kiedy będziesz miała czas .
Cieszę się ,że roślinki dotarły w jednym kawałku . ;:12
samanta
500p
500p

Post »

hal1959 pisze:Ja nie mam ani jednego liliowca,Ty piszesz skromna kolekcja :roll: :D
Halinko ,jak masz jeszcze odrobinkę miejsca w ogrodzie ,to gorąco polecam - liliowce są nadzwyczajne . Zawsze niecierpliwie czekam,kiedy zaczną kwitnąć i cieszyć swoje " pyszczki " do mnie. :lol: :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”